{ pastellfarget dessertbord // den store bryllupsfesten }

 

bilde-31 copy

I går var jeg med på DEN STORE BRYLLUPSFESTEN, jeg hadde stand i teltet/inngangen sammen med flottesten FestFabrikken. Beste selskapet! ♥ Kjempehyggelig å hilse på alle som kom, og også alle de herlige utstillerne!

dessertbord2IMG_0067 copy

Jeg presterte desverre å legge igjen kameraet hjemme, dermed er det kun mobilbilder ifra gårsdagen – men forhåpentlig er det bedre enn ingenting ♥ Jeg designet et dessertbord til inspirasjon til alle de vakre kommende brudene, og det var kjempegøy å se at nesten alle fant frem mobilen og knipset bilder! Håper håper håper dere ble inspirert til å designe dessertbord til eget bryllup ♥

IMG_0065 copy

Jeg hadde selvfølgelig også med den ferske boka mi ♥ (ik, crazy farger på bildet! men, det går egentlig i lyserosa og gull – selvfølgelig)

IMG_0137_2 copy

Jeg hadde bakt hundrevis av browniepinner og franske makroner med nougatfyll – skal SI de fikk bein å gå på! Hyggelig at de falt i smak ♥ Nytt innlegg med mine beste tips til franske makroner kommer snart, som lovet ♥ Supersøtt stativ/ramme fra FestFabrikken!

IMG_0056_2 copy copy

Dessertbordet designet jeg i vakre pastellfarger – jeg har litt dilla på det om dagen! Ja, og såklart gull da – hihi. Jeg tenkte det var ålreit med noe litt mer enn “bare” lyserosa – selv om jeg elsker skjønner jeg jo at ikke nødvendigvis alle andre gjør det ♥ Jeg hadde lyst på en litt romantisk sommerlig stil på bordet, dermed hang jeg opp lyskjede på veggen bak, og herlig chiffonstoff over – dermed “glitrer” det på en måte litt i veggen bak (beklager igjen for mine iphonebilder.. ik!)

IMG_0070 copy

Glam popcornbokser! Disse bretter jeg av gullkartong kjøpt på Søstrene Grene ♥ Mal finner du på bloggen, her.

IMG_0073 copy

Rosa makroner i herlige martiniglass, disse har jeg pyntet med en glitterkant – og et lite “flagg” laget av glitrende pakkebånd (og dobbeltsidig teip)

IMG_0075 copy

Pikekyss i vakre glasskrukker fra FestFabrikken.

IMG_0077 copy

Søte små minicupcakes i gullwrappere, her har jeg brukt samme kartongen som på popcornboksene – elsker å hente inn samme elementer flere steder!

IMG_0081 copy

Glitrende glass til dessert! Her har jeg glitret glass med utrolig vakkert lyserosa glitter (ebay) – disse passer perfekt å fylle med feks mandelkjernepudding. Nam! Trinn-for-trinn på hvordan jeg lager glitrende glass finner du HER.

IMG_0083 copy

De vakre gullskjeene har jeg bestilt på ebay.

IMG_0089 copy

Søte cupcakes med vakre romantiske blomster laget av sukkerpasta. Disse finner du fremgangsmåte på hvordan du kan lage i boka mi! ♥ Søte cupcakeformer i kartong fra FestFabrikken.

IMG_0093 copy

Vakre kremmerhus fylt med FrenchFries – jeg anbefaler absolutt å ha noe salt sammen med alt det søte på dessertbordet – alltid en hit!

IMG_0099 copy

Bak hovedkaka har jeg hengt opp en vakker ramme, denne har jeg kjøpt på ikea. ♥ Kaka er trukket med marsipan, og pyntet har jeg laget av både marsipan og sukkerpasta. Fremgangsmåte på alle disse blomstene i boka mi, samt hvordan du trekker en kake med marsipan og hvordan lage etasjekake ♥

IMG_0131 copy

I boka er det hovedsakelig inspirasjon og tips til hvordan du designer vakre dessertbord selv, men det er altså en egen del med kakedekorering også ♥

IMG_7040 bw komp copy

Bryllupsmessa ble arrangert av Bryllupsbyraaet og DittBryllup – og dermed hadde DittBryllup en vegg med forsiden av bladet. Såklart vi måtte ta bilde av oss selv på forsiden! hihi.

IMG_0174_2 copy

Herlige BlitzBox hadde stand på messa, like innenfor oss – dermed måtte vi såklart teste ut! hihi, DETTE er jo utrolig gøy i bryllup og fest! Massssssse herlige props, egen boks som tar bilde – ala de gamle fotoboksene. GØY GØY GØY!

IMG_0160_2 copy

Det var det hele – håper dagens innlegg kan være til inspirasjon! ♥

dessertbord2

Happy mandag!

Stor klem ♥

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...