{ Paw Patrol bursdag // Borddekking }

Da var det tid for et bildedryss av borddekkingen i bursdagen til Daniel, hyggelig at så mange har etterspurt dette =)

Vi hadde to runder med bursdagsfeiring for Daniel, en med familien (med mange søskenbarn, dermed dekket vi et barnebursdagsbord her også) og en med alle gutta i klassen. Siden Daniel fikk vannkopper ble det leeeenge mellom disse feiringene, men deler bilder av begge borddekkingene da de var ca det samme =)

Begge bursdagsfeiringene var stor stas!!

I barnebursdagen med klassen plasserte jeg to bord inntil hverandre, dermed fikk alle litt god plass til å kunne fargelegge osv ved bordet. Jeg dekket bordene med duk/stoff fra Jysk, dette gjør jeg så og si alltid på dessertbord og barnebursdager – superlettvint! Stoffet er nervøs fløyel, og trenger dermed ikke strykes – og kan klippes i ønsket lengde. Praktisk og enkelt! =)

Midt på bordet plasserte jeg søte cupcakeformer fra FestFabrikken, disse fylte jeg med popcorn – og dekorerte med små Paw Patrol – skilt. Gratis print av disse kommer på bloggen, jeg har helt enkelt printet de ut på fotopapir, klippet rundt – og teipet til søte papirsugerør fra FestFabrikken =)

Midt på bordet plasserte jeg også beholdere med tegnesaker, fargeblyanter, fargestifter og tusjer. Fargene plasserte jeg oppi tomme hermetikkbokser, her har jeg brukt små mais-bokser som jeg har dekorert med et Paw Patrol – design =) Gratis print kommer om noen vil lage tilsvarende, alt som foreløpig ligger ute fra bursdagen til Daniel finner du samlet HER

Aktivitetsark har blitt populært her i huset, dermed designet jeg et ark til Paw Patrol bursdag også =) Disse plasserte jeg på hver kuvert, sammen med noen Paw Patrol klistremerker kjøpt på ebay.

På toppen av hvert aktivitetsark plasserte jeg en tallerken, samt en Paw Patrol serviett (også kjøpt på ebay)


På toppen av hver serviett plasserte jeg en liten fargeleggingsbok (DIY, gratis print kommer) med tegninger av alle Paw Patrol – hundene. Dette var veldig populært i bursdagen, gutta fargela masse!

Koselig =)

Jeg hadde printet ut litt ekstra etiketter til dessertbordet, dermed brukte Daniel disse som bordkort – skrev navn på alle og plasserte de utover der han syntes det passet at alle satt (gratis print kommer)

Han gikk også rundt og skrev navnene til alle gjestene på de små fargeleggingsbøkene og aktivitetsarkene mens han ventet på at gjestene skulle komme =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Denne gangen hadde vi dermed ikke store glassbeholdere med LEGO midt på bordet, det har vi hatt mange bursdagsfeiringer i det siste.  Det var så mye fargelegging osv å gjøre, så barna hadde mye å drive med ved bordet uansett – i tillegg til å spise =)

Har du lyst til å se flere innlegg/mer inspirasjon til barnebursdag/borddekking finner du alt samlet HER

Ønsker deg en HERLIG dag videre! =)

Stor klem ♥

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...