{ Paw Patrol bursdag // Gratis print wrapper hermetikkboks // Tips til borddekking }

Selvsagt kan jeg dele disse! Koselig å få så hyggelige forespørsler =)

Som tidligere nevnt hadde vi fargeblyanter, fargestifter og tusjer stående midt på bursdagsbordet i Paw Patrol bursdagen til Daniel – som beholdere brukte jeg små hermetikkbokser! (maisbokser) Disse “pimpet” jeg med litt PawPatrol-dekor, og selvsagt kan jeg dele designet =)

Disse hermetikkboksene kan brukes til mye annet også, feks som beholdere til desserter osv osv. Klikk på bildet under, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Deretter høyreklikker du på bildet, og skriver ut på vanlig A4 hvit ark. Klipp siden i 2 på langs, og fest designet til hermetikkboksene. Bruk vanlig teip, eller evt dobbeltsidig teip =)

Enjoy! =)

Du finner MASSE tips, inspirasjon og gratis print til Paw Patrol bursdag samlet HER =)

Ønsker deg en nydelig dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...