{ pepperkakehus med rooooosa godteri }

KL5A6229 copy

Jeg har kost meg med pepperkakebaking sammen med småtassene, og da var det klart vi måtte snekre hus også! Jeg har pyntet et med litt rosa godteri – såklart! hihi. Tidligere har jeg pyntet med marsipan etc, litt mer tidkrevende – i år ble det en raskere variant!

Senere i dag blir det juleverksted her i huset, da skal alle gutta få pynte hvert sitt lille pepperkakehus – tror det blir GØY! Jeg har bakt pepperkakehus til alle, og laget klar icing – til dekorering av pepperkakehus anbefaler jeg å bruke royal icing, veldig god å jobbe med! (pisk eggehvitte og melis, la den piskes lenge – gjerne min 5minutter i kjøkkenmaskin. Enkel oppskrift er ca 2eggehvitter, ei pakke melis og litt sitronsaft. Juster evt mer flytende med litt vann eller litt mer sitronsaft)

Fortsatt vidunderlig søndag til deg!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply