{ pepperkakemann som pynt }

pepperkakemann juleverksted glassflaske Lager du pepperkaker selv kan du selvsagt selv velge hvilken fasong de skal ha – inviterer du til besøk er det supersøtt å bruke pepperkaker som pynt også! Her har jeg kytt fast en liten pepperkakemann til en glassflaske – denne ble etterpå fylt med sjokolademelk da gutta elsker det. Skjønne røde candy-cane sugerør ifra FestFabrikken setter prikken over ién! (kode ToneroseDesign gir bitteltit rabatt) Nusselig!

pepperkakemann juleverksted glassflaske KL5A6467-copy2

Fortsatt NYDELIG dag til deg!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...