{ pepperkakeverksted } bildedryss

KL5A6255 copy

Vi storkoste oss med pepperkakeverksted, gutta syntes det var utrolig stas å dekorere pepperkakehus med fetterne sine! Dette var første gang noen av de (4år og under) dekorerte pepperkakehus selv, og skal SI det var gøy ♥

KL5A6260 copy

Jeg elsker jo å stashe litt når vi får besøk, og denne gangen var såklart intet untak! hihi. Jeg pyntet stolene med hvite trekk og skjønne julerøde stolsløyfer (FestFabrikken.no) , en stolsløyfe brukte jeg også midt på bordet som en løper.

KL5A6275 copy

På løperen  plasserte jeg søte små cupcakekopper (også FestFabrikken), som jeg fylte med godteri i rødt, grønt og hvitt. JUL! Innimellom hver cupcakekopp plasserte jeg røde og hvite candycanes, alt til pynting av pepperkakehus! Godteriet har jeg kjøpt på europris.

KL5A6283 copy copy2

På hver stolrygg hang jeg søte små juleforklær og kokkelue til gutta, disse har jeg bestilt på ebay. De ble jo så søte hele gjengen! hihi. Og selvfølgelig praktisk med forklær ♥

KL5A6262 copy

Alle fikk hvert sitt pepperkakehus, disse bakte jeg sammen med gutta litt tidligere. Før småtassene kom monterte jeg også sammen alle husene, slik at alle var helt klare til å dekoreres. Inni vinduene smeltet/tempererte jeg sukker og laget “vinduer”. En hvit liten skål fylte jeg med godteri til hver av gutta, og en engangspose med melismasse til hver (plassert oppi søt cucpakeform)

KL5A6395 copy copy

Det ble LITT prøvesmaking underveis også – det hører med! hihi.

KL5A6309 copy copy

Det gikk veldig fint for de å sprøyte på melismasse, perfekt at alle hadde en pose hver siden de hadde hvert sitt hus. De to minste fikk litt hjelp til dette, men de to største ordnet alt selv.

KL5A6249 copy2

Banner over kommoden, laget av pepperkaker ♥

KL5A6316 copy copy

✭ k j e m p e k o s ! ✭

KL5A6393 copy

Dette kommer garantert (!) til å bli en tradisjon her i huset, vi gleder oss allerede til neste år!

KL5A6454 copy

Ønsker deg en fortsatt DEILIG lørdag, tenk at det bare er 3 dager igjen til jul!! ojojojojoj!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply