ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Pepperkakeverksted // Pepperkakehus }

Hahaha, ja – jeg har visst virkelig ramlet av her inne – fant plutselig noen bilder av juleverksted som jeg ikke har delt, fra et par år tilbake!

Men, jeg tenkte det sikkert kunne være gøy å dele uansett =)

Vi har tradisjon med pepperkakehus-verksted, det er så koselig!! Da får vi besøk av søskenbarna til gutta, og alle barna pynter hvert sitt pepperkakehus.

Jeg pleier å lage pepperkakehusene i en litt mindre størrelse enn det man få kjøpt i ferdig byggesett, veldig praktisk =) Jeg monterer de ikke sammen med knekk, men med Royal icing (melismasse m eggehvite) – det anbefales absolutt!! Da lager jeg bare opp en stor porsjon, og fordeler resten utover i sprøytepose til barna til dekorering =) Også slipper jeg å bruke kjempevarmt knekk til monteringen =)

Jeg legger gjerne en voksduk på bordet til pepperkakleverksted, det gjør det litt enklere å vaske etterpå =) Ellers har jeg plassert hvert hus på et pappfat slik at barna enkelt kan få de med seg hjem etterpå.

Ganske tidlig fant jeg ut at det var veldig greit å fordele godteriet litt utover, dermed har jeg brukt noen muffinsformer fra FestFabrikken som jeg fylte med nonstop og marshmallows-juletrær og julenisser, så kan hvert barn velge hva de vil bruke, hva de vil spise osv =)

Når vi har pepperkakleverksted pleier vi ofte å spise litt nissegrøt, barna synes det er veldig godt – også er det superenkelt å ordne istand =)

Håper og tror det blir pepperkakleverksted i år igjen =)

Pleier dere å pynte pepperkaker, eller pepperkakehus?


Jeg håper du får en SUPER jul!!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0