{ #personlig }

I dag kommer et personlig innlegg… ♥ Flere har spurt meg hvordan det går med meg, så her kommer en liten oppdatering. Hjertelig tusen takk for alle herlige hilsner, mailer, sms, telefoner og kommentarer – dere er helt fantastiske!! Beklager at jeg har “ramlet litt av” den siste tiden – jeg har nemlig tatt meg noen dager FERIE!

Starten på juleferien forsvant til mer oppussing her hos oss (gleder meg til å vise bilder!) – var veldig greit å kunne bære ut plank og alt mulig annet rett før julaften, haha! Deretter ble det forberedelser til julaften her hjemme, julaften – og deretter forberedelser til nyttårsbord/God morgen Norge sending 2.juledag. MEN, etterpå har jeg slappet helt av!! Unga har også hatt hver sin runde med sykdom, så rolige dager passet helt perfekt for hele gjengen. Og julaften var selvsagt en rolig dag sammen med familie – deilig! ♥ På morgenen første juledag laget jeg istand mesteparten av alt til dessertbordet, phui! Hele familien dro innover til Oslo første juledag, leverte alt til dessertbordet i studio til God morgen Norge på kvelden – og etterpå sov vi på Bristol i Oslo til morgenen etterpå. SÅ deilig!! Skal SI vi koste oss da – da hadde jeg ordnet alt ferdig til dagen etter, og vi kunne slappe HELT av alle sammen. Unga storkoste seg med å sove på hotell (det er ikke hverdagskost, hihi. Hjertelig takk svigermor!) – og vi koste oss med de ♥ Hvem hadde trodd at det var SÅ gøy å leike gjemsel inne på et hotellrom, og alt mulig annet? Herlig!

Jammen fikk jeg tid til en tur til legen i jula også, nå er formen definitivt stigende =) Det har gått LITT i ett i det siste, dermed er det jo ikke akkurat så rart at kroppen sier ifra at det er på tide å roe tempoet litt. Det er helt vilt altså, kroppen slutter bare helt å fungere. Hjelpes! Men, heldigvis hjelper det å roe tempoet – det er bare viktig å huske å bremse tidlig nok ♥ Nå klarer jeg jo å sove igjen også, HELT fantastisk!!

I helgen har jeg faktisk begynt på et lite prosjekt som er KUN til meg – tenk!

#surealistisk

 Mer om det kommer på bloggen – kjempegøy!!

dear mom juksesupermamma

Jeg har begynt å innse at det er utrolig viktig å koble helt av innimellom, det trenger man virkelig…! Tvillingsøstra mi er fysioterapaut, og hun jobber naturlig nok blandt annet med mange mennesker hvor kroppen har sluttet å fungere fordi de har presset seg selv for hardt for lenge. Jeg skjønner så innmari godt hvor lett det er å komme dit. Det ER viktig å ikke jobbe døgnet rundt – så husk å senke skuldrene og kos deg litt innimellom. Det fortjener du, og TRENGER du!! ♥

La alt ligge – og KOS deg litt i kveld!!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...