{ photoshoots med gutta! }

KL5A5761 kopier

MÅTTE bare dele et bilde av småtassene! De ELSKER å få lov til å være med på “sølete” bilder til JukseSuperMamma-boka, du kan tro vi koser oss!! De er jo helt hypre når de får lov til å gjøre ting som til vanlig ikke er lov – hihi!! Her har jeg knipsa noen “bakebilder” av gutta… skal SI det tok tid å rydde opp etterpå – men du og du så moro!

#lykke

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...