Phui. Drivhus med livet som innsats!

Neida, overhodet ikke overdrivelse.. :o) Men litt skummelt ja! Nylig kom jeg over et par dører på Finn.no, en dobbel dør med glassruter. Perfekt! Jeg tenkte umiddelbart på drivhuset mitt, eller – det drivhuset jeg drømmer om… Tenk så herlig å ha DOBLE dører, og koselig med masse små ruter/sprosser! :o) Sporenstreks heiv jeg meg over mobilen; og dørene var enda ikke solgt. Det faktum at døren befant seg over en times kjøretur unna, og at jeg fortsatt bare har en 96mod opel combo, valgte jeg å ikke tenke så masse på…

IMG_6402 IMG_6405

Min lille pizza-bil klarer overraskende masse, og jeg skulle da klare å få festa et par dører oppå! :o) Som nevnt før er jeg jo en smule sta når jeg setter meg noe fôre – feks den ene sofaen i stua kjøpte jeg fra billigkroken på ikea (utstillingsmodell Ekeskog) – og den klarte jeg jo å få med meg oppå taket på combo’n min. Ja, jeg putta putene inni da! Misforstå meg ikke – jeg er ikke smågal på den måten at jeg kjører usikkert, det skal sitte GODT fast før jeg tør kjøre avgårde – men jeg er bare litt sta når det gjelder ting jeg mener burde gå ann! :o) Som feks å stable en sofa på taket på egenhånd…! :o)

 IMG_6407IMG_6406

Jeg rakk bare å få kjørt i nesten en halvtime – før jeg midt inne i en tunnel, på motorveien, i 100km/t – hørte et kjempesmell, og bilen plutselig dro hardt ut mot høyre… hjelp! Det bråka noe voldsomt, og bilen oppførte seg svært så merkelig. En smule ekkelt! :o) Nå er jeg ikke så begeistra for tunneler i utgangsunktet , og dette hjalp ikke akkurat.. Jeg kasta meg over nødblinken, greip enda fastere tak i rattet, og kom meg ut av tunnelen. Phui. Joda, hjulet var punktert – spjæret – metalltråder som stakk frem overalt.

IMG_6403IMG_6404

Dermed var det å førsøke å skifte detta dekket da! :o) hmmm.. reservedekk ja.. hmm.. Hvor burde det ligge tro?? Jaha ja, man må legge det INN i bilen først ja.. Flink jente Tone.  Heldigvis har jeg en HELT av en ektemann, og han kom så fort han kunne!  MED dekk. Flotte herlige deilige mannen min!! Desverre satt dekket dønn fast, så etter en iherdig innsats var det ikke mer han fikk gjort. Jeg ringte Falken, og etter atter en del venting ordnet alt seg til slutt. Jeg benyttet tiden til å se Chuck på mobilen – det gjelder å kunne slappe av og kose seg når man kan! ♥

IMG_6440

Da blei jeg litt mer voksen i dag også gitt! :o)

 IMG_6435

Jeg fikk bindt fast dørene godt på taket (fikk super hjelp av de jeg kjøpte den av) – den rikket seg ikke en millimeter på turen hjem. Så nå er jeg den stolte eier av glassdør – med doble dører! :o) Gleder meg SÅÅÅ til drivhus etterhvert! Dørene skal selvfølgelig bli hvite. Tror det kan bli stilig!

IMG_6443

De NYYYDELIGE bildene av påskeklokker/juleroser jeg viste tidligere i innlegget er forresten fra de vakre kortene til Claus Dalby. Da jeg og lille engelen kom hjem fra trilletur her om dagen – var det kommet pakke i posten fra denne vidunderlige danske hagemannen!! Snakker om! :o) Dere kan tro jeg ble glad! Det var jo så alt for mye, KJEMPESNILT!!! Kortene er utrolig vakre, jeg gleder meg til å kunne glede andre med disse vakre kortene jeg fikk. Hjertelig takk!! Jeg anbefaler alle å titte innom hans skjønne blogg, det er virkelig HAGEBLOGGEN over alle hageblogger! :o)

  IMG_6394 IMG_6397

Postkassa vår trenger litt maling ser jeg.. Jaja, det skal skrives opp på lista! Den var i utgangspunktet grønn, jeg synes den ble kjempesøt i hvit – passer så mye bedre til vårt hvite hus! :o)

IMG_6418IMG_6414

Disse herlige staudene fikk jeg av mine svigerforeldre til bursdagen min – heldige meg!! Jeg gleder meg til å kunne plante de ut, jeg må bare bestemme meg for hvor de skal få stå. :o) Også fikk jeg også plantebord!! …og da jeg kom hjem nå i kveld hadde mannen min montert det opp for meg! Jippi!! Deilig. Nå mangler bare drivhuset..! :o) Regner med jeg tar det i bruk før drivhuset er oppe altså, men det kommer til å bli perfekt der inne.

  IMG_6416 IMG_6415

Og denne søte liljen, en pelargonia og en surfina som allerede er plantet i inngangspartiet etc.. Jeg fikk også enda mer til drivhuset, de er så altfor snille! :o)

IMG_6419

Nei, nå skal jeg kose med litt Chili Con Carne som jeg har liggende i fryser’n, har blitt lenge mellom måltidene i dag! Jeg mangler guacamole og cheddar ost, men det blir nok godt allikevel.  Det ble litt av en tur i dag, men det var verdt det da – jeg gleder meg til drivhus!   :o)

IMG_6452

Takk for at du tittet innom! ♥

14 Comments

 • Line fra huset på landet on May 1, 2010

  Litt av en dag det der! Det kan ikke ha vært så morsomt, og sikkert litt skummelt også:(
  Men du fikk dine dører ja. Herlig! Dèt blir jo bra da ivertfall. Blir sikkert kjempefint i drivhuset ditt:)
  Så heldig du er da;) vakre kort fa Claus Dalby.

  God klem fra Line

 • Monica fra Koseleg on April 30, 2010

  Oj.. Det var litt av en tur! Åhh som jeg gleder meg til å se drivhuset ditt etterhvert- det blir nok kjempefint! Ønsker deg en koselig helg og takker for mange fine ord på bloggen min.

 • merethe on April 30, 2010

  Godt det gikk bra med deg i tunellen når hjulet punkterte. Ja det er også en opplevelse. Flotte dører fikk du med deg og jeg har ingen vanskeligheter med å se at de blir fine i et drivhus. Artig å følge med bloggen din 🙂 God helg.

 • TurboLotte on April 30, 2010

  Næmmen jøsses så skummelt da!! Godt det gikk så bra som det gjorde
  SÅ smart med de dørene da. Det blir knall!

 • Ninni on April 30, 2010

  Bare pass på at det kommer grønne bladskudd under der du klipper lavendelen! Mine er nå frisert til 5-8 cm. Sommersveis 🙂 Så har jeg strødd et lag smågrus på toppen av jorden i hele bedet. Det forsvinner ned etter hvert, men det er bare bra. Inntil da holder de på jordvarmen. Jeg kjøper alltid en del poser med strøgrus, disse fikk jeg på Coop Byggmarked til halv pris. Rund og fin grus 🙂

 • Ninnis familjeliv on April 30, 2010

  hej kikade in här och beundrade dina vackra bilder..kommer snart och kikar igen mvh Nina

 • Ninni on April 30, 2010

  Her er jeg igjen 🙂 Du spurte om Magnolia, jeg er helt sikker på at flere magnoliasorter går fint hos deg 🙂 Magnolia ‘Leonard Messel’ regnes for å være den mest herdige. Og den har lys rosa blomster 🙂 Her har vi sone 3, hos deg vil jeg tippe det er 4? Magnolia trives i litt sur og fuktighetsbevarende humusrik jord.

  Løp og kjøp! I morgen kommer det vel et nytt innlegg med din nyplantete Magnolia ;))

 • My home is my Castle - by Kari on April 30, 2010

  Hahaha :))
  Dette skulle du tatt bilde av 😉
  Synd du punkterte, men det ordnet seg jo 🙂

  Klem,Kari

 • Ellea on April 30, 2010

  Malva Moschata har jeg forresten, den er aldeles nydelig, blir ganske høy og kommer til å passe perfekt hos deg med sin sarte rosa farge:)

 • Ellea on April 30, 2010

  Min første tanke er: Hvor i alle dager henter du all energien og tælen fra???…..jeg tror jeg må dra en tur dit for å hente litt jeg også:)

  Det drivhuset ditt kommer til å bli en drøm! Hadde det vært noen andre som fabulerte om et sånn drivhus hadde jeg muligens vært litt i tvil om det var helt realistisk, men ikke når det gjelder Tonerose:)

  Den lille engelen din er rett og slett til å spise opp, digger den dressen:)

 • Nooria on April 30, 2010

  For en strabasiøs ferd! Men nytt drivhus er verdt det meste :). Det står helt nede på uprioritert liste her dessverre, men jeg skulle gjerne hatt meg et kombinert drivhis og lysthus bygd av bl.a gamle dører.

  De staudene var jo bare de vakreste man kan tenke seg! Kjempeflinke svigerforeldre!! Selv kjøpte jeg den samme riddersporen i går. Pionen har jeg. Stokkroser jobber jeg også med å få til. Nydelig skal det bli!

  Ønsker deg en deilig hagehelg!

 • Linda on April 30, 2010

  Jeg er imponert:) For en handlingskraft:) Ser det for meg hvordan du jobber for å få det til, he, he:) Og det er godt at alt endte bra. De dørene har fått en fantastisk historie, og det er jo gøy:) Kanskje du får mange historier knyttet til drivhuset ditt. Og det høres ut som det drivhuset blir en drøm:)

  Fine bilder:) Søt liten gutt med posten:) Ønsker deg en god hagehelg:) Klem

 • Ninni on April 30, 2010

  Ååå…du verden…for en tur du hadde! SÅ skummelt! Grøss…det der kunne gått veldig galt Tonerose. Men både du og døren kom heldigvis helskinnet hjem til slutt 🙂 Døren ser flott ut, og doble dører i drivhuset da, for en drøm dette kommer til å bli!

  Du er virkelig en fantastisk enestående jente med tæl! Skal si du får til ting 🙂 Jeg har ikke sett maken til raskt tempo fra tanke til handling! Du bobler over av kreativitet og sprudlende livsglede 🙂

  Postkassen er nydelig som den er – med sååå fin patina! Men det er min smak, jeg liker jo så godt litt slitt og rustent 🙂

  Ønsker deg en riktig deilig helg, med tusen planer i hodet ditt som heeelt sikkert snart blir satt ut i livet 🙂

 • Lokki on April 30, 2010

  HURRA for deg!
  Klart de dørene blir verdens flotteste på din drøm av et drivhus!! Som jeg digger trøkket ditt!!
  Og ja Claus Dalby er en ener, og kortene like så – det er så vakkert!
  Så mye spennende du har fått i gave også – SÅ snille svigerforeldre du har! Og han mannen din – hen er en kjernekar!! DET liker vi :))
  Du lager det så fint, skriver så muntert og gledelig *lo godt av tunnelhistorien* Makan som ting kan skje – også i en tunnel da! Men du klart deg godt, glassdørene klarte seg godt – ja da håper jeg dagen idag blir strålende og ønsker deg en fortreffelig helg!
  Klem Lokki

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...