{ phui… Oppdatering! }

JukseSuperMamma Victoria

{ bilde er hentet fra boka vår JukseSuperMamma – vakre Victoria! }

Har du en fiiiiin uke? Håper det!

Her hos meg går det bittebittebittelitt i ett om dagen, jeg jobber på spreng med boka vår JukseSuperMamma! Utrolig spennende ♥ Dermed lever jeg litt i min egen lille verden for øyeblikket, hihi! Men, når man jobber for seg selv – ja, akkurat boka skriver jeg sammen med tvillingsøstra mi, meeeen – så er det MYE å sette seg inn i! ♥

Med boka vår gjør vi alt selv, dette er selvsagt UTROLIG spennende, utfordrende og gøy – men også HIMLA mye jobb. Skjønner hvorfor folk vanligvis har et team rundt seg kan du si ♥ Meeeeen, når vi gjør alt selv kan vi også bestemme hvordan alt skal være selv – og det er kjempegøy! Jeg har ikke tall på hvor uendelig mange timer som har forsvunnet til photoshoots, for ikke å snakke om alle timene jeg har sitti med photoshop. DET er mange det. Jammen bra det er gøy også! Også er det jo litt kult å kunne fortelle at ja, vi har gjort ALT selv. Alt? Jepp, alt =)

Idè, gjennomføring, styling, fotografering, bilderedigering, tekst, layout osv osv. Spennende!

Vi har lært oss å ha litt Pippi-innstilling til det meste – Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert! 

Meeeeen, vi har endret den litt da;

Det har jeg ikke gjort før, så det må jeg bare lære meg! ♥

I går toppet det seg littegrann for meg her – plutselig fungerte ikke nettsiden min…! Jeg har IKKE peiling på html-koding, jeg er jo egentlig optiker. Dermed er webdesign osv en smule utenfor min komfort-sone.. Jeg er igrunnen veldig glad for å ha klart å lage den nettsiden jeg har, det har tatt noen timer kan du si! Nå var nettsiden min var plutselig helt borte, jeg fikk kun opp en error-melding… Ik!!

Dermed fikk jeg stillt alt til default-innstillinger – men det innebar at plutselig så nettsiden ut slik den gjorde for laaaaang tid tilbake og veldig mye var borte.. *sukk* Jeg var en smule stressa da kan du si, men heldigvis klarte jeg å finne ut at jeg måtte inn i html-kodinga til mitt gamle theme i wordpress og endre på dette for at det skulle fungere mot en nyere versjon av wordpress – og vet du, det FUNGERTE!!!! Jeg trodde det ærlig talt ikke, men jo – alt var tilbake slik det var! Phui!! #takknemlig

Den som hadde hatt noen som kunne fikse alt for en, hihi. Men, som regel får man det heldigvis til selv – selv om det kan være lovlig frustrerende til tider…!

Alt løser seg – det gjelder bare å finne ut hva man skal gjøre for å fikse det ♥

Gleder meg SÅ til å kunne vise frem boka snart, den blir så bra!

Ønsker deg en NYDELIG dag videre – jammen er det straks helg!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...