Piñata anbefales til barnebursdag! {DIY} MikkeMus

Mikke Mus Pinata DIY

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da Daniel fyllte 2 år hadde vi piñata for første gang, og jeg skal SI det var suksess ja!! ANBEFALES! Det er ingen tvil om at vi kommer til å ha pinata i bursdagsfeiringene fremover. Supergøy! ♥ Barna (alle 3 år og nedover) trodde nesten ikke det var sant da vi sa at det var LOV å slå løs på pinataen,  utrolig gøy!! hihi. Pinataen laget vi selv – moro! Jeg laget pinataen sammen med smågutta en dag de var hjemme syke ifra barnehagen – da passet det perfekt med et prosjekt! ♥ Klikk deg videre for å se lese hvordan du selv kan lage piñata til egen feiring…

 IMG_2473 2

Det ble et plutselig innfall å lage denne da jeg var hjemme med to stk syke smågutter, dermed hadde jeg ikke planlagt så mye i forkant. Men, det trenger man igrunnen ikke heller! ♥  Jeg blåste opp tre ballonger, den ene fylte jeg full med luft, de to andre to hadde jeg bare litt i. De to små ballongene festet jeg til den store, med masssssse pakketeip. FestFabrikken har fått inn ferdige Mikke-museører-ballonger, om du planlegger å lage en mikke-pinata vil jeg forelså å bruke en slik ballong, da slipper du at evt teip løsner når du etterpå tilfører vann (rabattkode ToneroseDesign). Da jeg vi var fornøyde med hode-fasongen, fant vi frem aviser, vann og mel. Gutta var superflinke og rev masse biter avispapir – jeg blandet vann og mel i en stor bolle. Deretter var det bare å dyppe hver avispapirbit i melmassen, og klistre fast på ballongen! Jeg plasserte pinataen vår i en tom hermetikkboks mens jeg jobbet, da kunne jeg ha begge hender fri mens pinataen stod av seg selv. Jeg limte fast alle bitene til ballongene, gutta fortsatte å rive biter. Teamwork! Når du er sikker på at alt er dekket med avispapir er det bare å vente… Vår satt natta over, og det var alt den trengte. Dagen etterpå skjærte jeg en åpning i toppen av pinataen, slik at det ville være plass til å fylle med godteri, strikker, evt småleker etc. Da gjensto det å male pinataen, jeg malte vår svart med hobbymaling ifra søstrene grene. Ta-taaaaa! Pinataen var ferdig!

Jeg fylte den med små innpakket godterier, og nusselige strikker med minni-ører (ifra FestFabrikken). Til å slå på pinataen malte jeg en stokk rød og svart, og festet litt glitrende rødt pakkebånd rundt stangen.

KNALLSUKSESS! Jeg håper vi får tid til å lage pinata til neste bursdag også  – det var kjempegøy!! Denne var veldig enkel siden jeg tenkte det var fint med mikke-hode, med pinataer kan dekoreres i uendelig mange varianter. Kjempegøy! Neste bursdag blir på sommeren her i huset – kanskje vi kan lage pinata ute i sommerværet – og gutta få feste all papiret med mel og vann.. hihi! Jeg gleder meg allerede!

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon – stas at du tittet innom! ♥

Har du erfaring med pinata?

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • Lykkelinn on February 5, 2013

  Utrolig bra ide, og jeg slutter ikke å la meg imponere av hvor kreativ du er. Ikke minst må jeg si at jeg synes det står voldsom respekt av at du får til å gjøre dette sammen med ungene dine! Mine er jo ikke SÅÅ mye mindre enn dine, men jeg synes alle prosjektene vi skal gjøre sammen ender med gråt og ødelagte ting og en supersvett og irritert mamma. Hvordan får du det til?? 😉

  … her hadde jeg en ide om å invitere til karneval hjemme, siden ungene mine elsker å kle seg ut og siden det sikkert er flere som har lyst til å bruke barnehagekostymet sitt en ekstra gang. Hvis vi får det til tror jeg det blir pinata a’la Tone, gitt!

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Linn,

   Så søt du er – hjertelig tusen takk for så gode ord!! =) Jeg synes det er kjempekos å gjøre ting sammen med gutta, men vi pleier vanligvis å dele det opp VELDIG – ellers blir det akkurat som du beskriver! hihi. Ikke alltid like enkelt, men det er jo så gøy når det går bra. Og gutta synes det er VELDIG stas å ha vært med å lage ting også – kjempekos!! Men akkurat dette prosjektet var helt perfekt – det ANBEFALES, gutta var supertålmodige og hjalp veldig bra til. Herlig! =)

   Ah, karneval er jo helt perfekt!! SMART!! Gutta hadde karneval i bhg på fredag, og det var knallsuksess ja!! Lukas pleier fortsatt å gråte når jeg leverer i bhg, men på fredag LØP han inn og bare vinka til meg! hihi, deilig!! Mhmmm, kjempegøy at du vil lage pinata – det kommer garantert til å bli jubel i stua da ja!! GØY!

   Håper du har en herlig dag – og gratulerer så masse med dagen!

   Stor klem!

Leave a Reply