ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ pippi // FARGERIK // topsyturvykake // barnebursdag }

KL5A7383_pippi_langstrømpe_kake_bursdag_

Da setter jeg snuta mot Kongsberg – i dag blir det både marsipanblomsterkurs og trekke-kake-kurs i herlige Martines Landhandleri, jeg gleder meg! Har du lyst til å delta på kakekurs er du selvsagt hjertelig velkommen – det er knallgøy! Ikke trenger du mye erfaring ifra tidligere heller, har du masse erfaring kjører jeg også kurs som passer deg ♥ Du finner kursoversikt HER

Nylig laget jeg en bursdagskake til søteste Tomine, datteren til det herlige paret bak FestFabrikken. Bursdagen hadde Pippi-tema, SÅ gøy! Det var en litt intens uke, dermed hadde jeg ikke samme kapasitet som til prinsessebursdagen i fjor, men det ble iallefall en kake! Og noen marshmallows på pinne – de er gjort på 1-2-3  ♥ Beskrivelse av hvordan lage disse selv finner du HER

 KL5A7389_pippi_langstrømpe_cake_pops_bursdag_

Kaka er trukket med marsipan, all pynt laget i marsipan ♥ Nei, nå gjelder det å bære ut resten i bilen og komme seg avgårde til Kongsberg, tipper dette blir en fiiiin dag – er så takknemlig for at jeg får lov til å holde kurs i kakedekorering ♥

Ønsker deg en DEILIG søndag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0