{ pippi // FARGERIK // topsyturvykake // barnebursdag }

KL5A7383_pippi_langstrømpe_kake_bursdag_

Da setter jeg snuta mot Kongsberg – i dag blir det både marsipanblomsterkurs og trekke-kake-kurs i herlige Martines Landhandleri, jeg gleder meg! Har du lyst til å delta på kakekurs er du selvsagt hjertelig velkommen – det er knallgøy! Ikke trenger du mye erfaring ifra tidligere heller, har du masse erfaring kjører jeg også kurs som passer deg ♥ Du finner kursoversikt HER

Nylig laget jeg en bursdagskake til søteste Tomine, datteren til det herlige paret bak FestFabrikken. Bursdagen hadde Pippi-tema, SÅ gøy! Det var en litt intens uke, dermed hadde jeg ikke samme kapasitet som til prinsessebursdagen i fjor, men det ble iallefall en kake! Og noen marshmallows på pinne – de er gjort på 1-2-3  ♥ Beskrivelse av hvordan lage disse selv finner du HER

 KL5A7389_pippi_langstrømpe_cake_pops_bursdag_

Kaka er trukket med marsipan, all pynt laget i marsipan ♥ Nei, nå gjelder det å bære ut resten i bilen og komme seg avgårde til Kongsberg, tipper dette blir en fiiiin dag – er så takknemlig for at jeg får lov til å holde kurs i kakedekorering ♥

Ønsker deg en DEILIG søndag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...