{ pippibursdag // godteripinner på 1-2-3 }

KL5A7389_pippi_bursdag

Jeg laget litt enkel godteri til Pippibursdag i går, jeg hadde ikke INNMARI mye tid – dermed ble det en enkel løsning. Frister absolutt til gjentagelse, småtassene mine ble hypre da de så de, haha! Jeg har brukt kule fargerike sugerør fra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) klippet i to, deretter presset ned i marshmallows. Hver marshmallow har jeg dyppet i sjokolade og drysset over strøssel. Settes til tørk på et bakepapir. Ta-taaaa! Som en ekstra liten Pippi-detalj festet jeg på små “flagg” på hver pinne, Det har jeg aldri gjort før – så det klarer jeg helt sikkert!

Flaggene printet jeg på hvitt ark og klippet i striper, deretter festet sammen med dobbeltsidig teip.

skilt pippi marshmallowspinner gratis

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...