{ planlegge konfirmasjon? }

bilde 3-6

Veldig mange planlegger konfirmasjon i disse dager – dermed tenkte jeg det kunne passe med litt reblogging om akkurat dette. Håper disse blogginnleggene/bildene kan være til inspirasjon ♥   Inspirasjon til konfirmasjonsdessertbord HER.

På lørdag er jeg forresten invitert til Buskerud Storsenter (klokka tolv) – da kommer jeg til å vise trinn-for-trinn hvordan du kan lage marsipankake selv. Har du spørsmål angående konfirmasjon, eller ønsker tips & noen å idemyldre sammen med er du hjertelig velkommen innom for å slå av en prat – det ville vært koselig! Spør ivei – så hjelper jeg til som best jeg kan – jeg gleder meg! ♥
bilde 2-9

DIY – tips til å lage maten selv ♥ HER
bilde 1-8Inspirasjon til bordekkingen ♥ Telt, STOLTREKK, bordkort, sanghefte osv – HER

Kos deg MASSE med planleggingen og forberedelsene – dagen kommer til å bli PERFEKT! Husk at VELDIG mye kan gjøres klart i forkant – så slipper du stress rett før den store dagen ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...