{ Planlegger du KonfirmasjonsKake? }

IMG_5149_thumb

Planlegger du konfirmasjonskake?

Konfirmasjonstiden er såvidt igang – og jeg tenkte det var på sin plass med litt inspirasjon til kake ♥ Personlig er jeg glad i å hente inn hovedpersonens interesser i kaka – da blir den gjerne helt unik  og perfekt til konfirmanten. Spør gjerne konfirmanten hva han/hun ønsker seg!

Jeg får daglig mange henvendelser om jeg kan bake kake på bestilling, dette har jeg dessverre ikke kapasitet til. Selv elsker jeg å dekorer personlige unike kaker – men tiden strekker ikke alltid til til alt man gjerne kunne tenkt seg. Men jeg holder kurs i kakedekorering! Siste av vårens kurs er nå førstkommende mandag, men om det evt er aktuelt til senere anledninger er du hjertelig velkommen på et senere kurs =) Det er UTROLIG gøy, og du trenger ingen erfaring med kakedekorering ifra tidligere – jeg kjører ulike kurs og du kan dermed delta på et som passer deg og din erfaring  ♥ Mer info om kakekurs finner du HER Send meg gjerne email om du lurer på noe – ToneroseDesign@gmail.com ♥IMG_5721_thumb

Da hopper jeg rett i det og deler litt bilder av ulike konfirmasjonskaker ♥ Flere kaker som jeg har laget tidliger finner du HER, sortert etter tema HERIMG_70771_thumb

Alt på kakene mine er spiselig, kakene har jeg skjært i fasong av feks sjokoladekake, og pynt lager jeg i marsipan. På kaka over har jeg photoshoppa et bilde av konfirmanten inn i et bilde fra nettet av JustinBieber, printet på sukkerark med spiselig blekk. (spiselige bilder kan du bestille ferdig på nettet, og også i enkelte bakerier) Alltid populært!IMG_5561_thumb

Lager du kakepynt (som feks marsipanbilderamme osv) flere dager i forveien rekker marsipanen å tørke tørke, og kan holde fasongen du ønsker. Tørkes/oppbevares mørkt, tørt og i romptemperatur – feks inni et kjøkkenskap. Her har jeg malt kaka med svart matfarge, og deretter festet sirkler av marsipan rundt kaka. Sirklene har jeg kostet med metallisk sølv lustre dust. Ønsker du å lage kakepynt som skal stivne så er det lurt å starte på dette tidlig slik at du er helt sikkert på at det rekker å tørke om det er første gang, kakepynt kan lages opptil et par uker i forkant. Da jeg lage kaker på bestilling pleide jeg å lage pynten i starten av uka, deretter bake og til slutt dekorere i slutten av uka =)IMG_9228 konfirmasjonskake_thumb[1]Kake skjært i fasong til en veske er populært! Ønsker du å prøve deg på kake skjært i fasong kan du bake kaken og skjære den til en stund i forveien, deretter smøre opp med sjokoladekrem og fryse! Så kan du tine kaka når det nærmer seg, og deretter “kun” ha trekking av marsipan og pynten igjen. Det tar selvsagt mye tid å gjøre den ferdig, men da er du godt igang og slipper unna med litt mindre jobb/tid nær konfirmasjonen nærmer seg og man gjerne har mye annet å gjøre også ♥

Uansett hva slags kake du har lyst til å lage til konfirmasjon – planlegg gjerne i god tid, og start på kakepynten tidlig, da unngår du stress! Jeg har såvidt begynt å lage litt DIY-videoer om hvordan lage kakepynt – det finner du HER. Lager du feks sjokoladekake kan du fint steke kakebunner, pakke i plastfolie og fryse, og dermed tine i tid til konfirmasjonen. Alt som kan lages i forkant synes jeg er deilig når man skal ordne istand store dager, da er det gjerne tusen andre ting å tenke på når det nærmer seg!

KOS deg massevis med planleggingen av den store dagen – tipper den blir knallbra! Inspirasjon til kakebord/dessertbord finner du HER ♥ Jeg er også igang med designsamarbeid med Japan Photo hvor man nå enkelt kan bestille trykksaker som popcornbegre, vimpelrekker osv med egen tekst og bilder på. Da klipper og monterer man selv, men får alt ferdig trykket. I kolleksjonene finnes det også takkekort, bordkort osv. Perfekt til konfirmasjon! Du finner mer informasjon om samarbeidet og kolleksjonene her. =)

Ønsker deg en fortsatt DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...