{ Planlegger du KonfirmasjonsKake? }

IMG_5149_thumb

Happy fredag! ♥

Denne uka har totalt forsvunnet, her hos meg har småtassene vært hjemme ifra barnehagen nesten hele uka – men i dag er de begge friske og i barnehagen igjen. Jeg henger igjen etter på mail, og vil dermed passe på å gjenta at jeg desverre ikke har kapasitet til kakebookinger da jeg for tiden jobber med boka JukseSuperMamma – men at du er HJERTELIG velkommen på kakekurs om du har lyst til å lære å lage selv! ♥ Det er UTROLIG gøy, og du trenger ingen erfaring med kakedekorering ifra tidligere – jeg kjører ulike kurs og du kan dermed delta på et som passer deg og din erfaring  ♥ Mer info om kakekurs finner du HER Send meg gjerne email om du lurer på noe – ToneroseDesign@gmail.com ♥IMG_5721_thumb

I dag tenkte jeg å dele litt inspirasjon til konfirmasjonskaker – mange planlegger konfirmasjon i disse dager, dermed tenkte jeg det kunne passe fint ♥ Flere kaker som jeg har laget tidliger finner du HER, sortert etter tema HERIMG_70771_thumb

Alt på kakene mine er spiselig, kakene har jeg skjært i fasong av feks sjokoladekake, og pynt lager jeg i marsipan. På kaka over har jeg photoshoppa et bilde av konfirmanten inn i et bilde fra nettet av JustinBieber, printet på sukkerark med spiselig blekk. (spiselige bilder kan du bestille ferdig på nettet, og også i enkelte bakerier) Alltid populært!IMG_5561_thumb

Lager du kakepynt (som feks marsipanbilderamme osv) flere dager i forveien rekker marsipanen å tørke tørke, og kan holde fasongen du ønsker. Tørkes/oppbevares mørkt, tørt og i romptemperatur – feks inni et kjøkkenskap. Her har jeg malt kaka med svart matfarge, og deretter festet sirkler av marsipan rundt kaka. Sirklene har jeg kostet med metallisk sølv lustre dust. IMG_9228 konfirmasjonskake_thumb[1]Kake skjært i fasong til en veske – knallgøy! Til høsten holder jeg flere veskekakekurs om du har lyst til å lage din egen – garantert en herlig dag! ♥ Uansett hva slags kake du har lyst til å lage til konfirmasjon – planlegg gjerne i god tid, og start på kakepynten tidlig, da unngår du stress! Jeg har såvidt begynt å lage litt DIY-videoer om hvordan lage kakepynt – det finner du HER. Lager du feks sjokoladekake kan du fint steke kakebunner, pakke i plastfolie og fryse, og dermed tine i tid til konfirmasjonen. Alt som kan lages i forkant synes jeg er deilig når man skal ordne istand store dager, da er det gjerne tusen andre ting å tenke på når det nærmer seg!

KOS deg massevis med planleggingen av den store dagen – tipper den blir knallbra! Inspirasjon til kakebord/dessertbord finner du HER ♥

Ønsker deg en fortsatt DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...