Planlegging Barnebursdag { BrannmannTema }

 IMG_0095Velkommen til ToneroseDesign ♥ I August fyller Lukas FIRE, og da blir det i kjent stil temabursdag! Stoltheten fortalte for lenge siden at han ønsket seg brannmannbursdag, mamma´n synes såklart det er perfekt at han valgte tema tidlig – da har jeg god tid til å idémyldre rundt bursdagen ♥ Jeg har ikke gjort så mye enda, da jeg har hatt litt mye å henge fingra i – men jeg har hele tiden hatt bursdagen i bakhodet, og jeg har bestilt litt på nett. Jeg bruker veldig ofte ebay når jeg er på jakt etter slike småting, der har de ALT, og jeg har vært heldig å aldri oppleve noe negativt med noen selgere. De små søte bøttene (vann, brannmann – hihi!) har jeg bestilt på ebay, det samme med brannhydrant kakeustikkeren. Den søte brannbil-kjeksutstikkeren er ifra FestFabrikken ♥ Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg kommer til å bruke disse til – men det blir nok marsipanpynt, vaniljekjeks, brownies og/eller melon. Gleder meg!

Regner med det blir litt brannmann-innlegg innom i tiden fremover, håper det går greit! I fjor hadde Lukas sjørøverbursdag, om du har lyst til å lese innlegg om dette/tips til DIY finner du dette HER.

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply