Plommetreblomstring

IMG_9125 2
Velkommen til ToneroseDesign ♥  De siste dagene har det variert veldig i været her hjemme hos oss, og det har til tider vært skikkelig sommer!! Vi har startet grillsesongen, og både store og små storkoser seg med det! Herlig! ♥  Det er deilig å kunne “flytte ut” når været er så nydelig, så vi håper på mange fine herlige sommerdager fremover! Jeg er i gang med litt ordnings ute – og bærer stein… Jeg gleder meg til etterhvert å kunne vise litt bilder! Lukas er STOR gutt og hjelper mamma, og Daniel forsøker også så godt han kan. Herlige småtassene! Ellers har vi begynt på kjøkkenhagen vår også, skal prøve å få tatt litt bilder etterhvert! Det er absolutt å anbefale, gutta synes det er utrolig stas å kunne plukke blader som man kan SPISE! ♥  I hagen er blomstringen begynt, tulipaner titter frem – og både plommetreet og kirsebærtreet er i full blomst. HERLIG!
Jeg håper du får en VIDUNDERLIG søndag, hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom hos meg!! ♥  Stor klem!
tonerose underskrift

4 Comments

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Anonym,

  Tusen takk for det! Den bittelille bilen har hun kjøpt på ebay (ustikker’n), mens de klare plastbilene har hun kjøpt på Dropsen (?) på sandvikasenteret. De var i utgpkt fylt med nonstop i alle farger! :o)

  Håper du har en nydelig kveld!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Solveig Marie,

  Tusen takk for det! :o)

  Ja, er det ikke deilig med så herlig vær – og kunne være ute?! Jeg vil tro du har hendene fulle nå før dåpen, men etter dåpen blir det sikkert deilig å kunne slappe av litt ute. :o) Spennende med igjengrodd hage da! Skjønner godt at det kan være deilig med litt plen – helt toppen for små barneføtter! Selv har vi ikke plen i hagen, da mannen i huset er rimelig allergisk.. Men men, gutta storkoser seg massevis ute allikevel. :o)

  Vi har begynt på kjøkkenhagen, og det er det som er aller mest popuært akkurat nå! :O)

  Jeg håper du har hatt en herlig helg!

  Stor klem!

 • Anonymous on May 6, 2012

  Så fint bildet =) lurer på en ting hvor har søsteren din kjøpt bil utstikkeren dere har pyntet cupcakes’ene og de gjennomsiktige bilene dere har Mmm sjokoladene oppi

 • Solveig Marie on May 6, 2012

  Nydelig bilde:) Ja, deilig at våren har kommet for fult nå, selv om det lå snø ikke så langt herifra i går. Håper på en fin og varm 17. mai i år siden det er første 17. mai vi har vesla:)

  Er jo så koselig å holde på ute:) Etter dåpen skal jeg få plantet ute i beddet mitt, og kjøpe meg et par nye urner til å ha ved trappen som jeg også kan plante i. Gleder meg:) Her har vi også nok å gjøre med det som er ute. Vi har ingen hage for den har de forrige eierne latt gro helt igjen. Så jeg håper vi får gjort en del i den i år så vi har plen til neste år når vesla har begynt å gå.

  En nydelig søndag ønskes deg og dine:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...