{ plukke blomster i hagen }

KL5A2402 copy

{ Hurdalsroser og hvite småblomster ifra hagen }

Jeg har virkelig ikke verdens beste hukommelse, men noe av det jeg husker godt ifra barndommen var at vi (les mamma, haha!) sådde litt blomster, som vi senere fikk lov til å plukke med oss når vi skulle bort. Dette var STORT! Jeg tror ikke dette var noe vi gjorde mange ganger – men det har tydelig gjort inntryk ♥ Jeg husker jeg da tenkte at når jeg blir stor, da skal jeg ha en hage full av blomster hvor jeg kunne plukke så masse blomster jeg bare ville – og ha med blomsterbuketter ifra hagen når jeg skulle bort!

Dagene forsvinner litt for meg for tiden (det gjør det sikkert for deg også!) – men jeg har  litt blomster i hagen, og jeg synes det er helt herlig å plukke buketter med inn. Småtassene mine deler blomstergleden min, og blir gjerne med! Lykke ♥

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply