{ Popcornbokser // Gratis print // Harry Potter bursdag }

Hyggelig at så mange har etterspurt flere bilder, og mer gratis print fra Harry Potter – bursdagen til Daniel. Det er det klart jeg kan dele!

I dag deler jeg popcornboksene jeg designet til bursdagen, disse brukte vi både på bordet da vi feiret barnebursdag – og på dessertbordet da vi hadde familiebursdag.

Denne gangen laget jeg små popcornbokser, men deler både vanlig størrelse og de små – så kan du lage akkurat det som dere har lyst til =) Klikk på bildene under, da blir de større og egner seg bedre til utskrift.

Denne gangen skrev jeg ut popcornbegrene på glossy fotopapir, a4 størrelse – men du kan selvsagt bruke vanlig hvit kartong om du ønsker det =) Klipp rundt, brett langs kantene, og fest gjerne dobbeltsidig teip til den lille “flippen” til høyre på designet. Denne teiper du deretter fast til andre enden til designet, brett bunnen inn i hverandre – og popcornboksen er klar! =)

Har du lyst til å se flere bilder fra denne bursdagen vil alle innleggene etterhvert bli samlet HER.

Have fun! =)

Masse inspirasjon til barnebursdag finner du HER

Mer gratis print samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...