{ Popcornbokser til Halloween – gratis print }

Gratis popcornbokser til Halloween – søte små spøkelser!

Gratis popcornbokser til halloween KL5A9710

I dag vil jeg dele popcornboksene jeg designet til forrige Halloween, da var jeg så heldig å bli invitert tilbake til God morgen Norge på TV2 igjen. Disse kan du selv printe ut, klipp rundt, brett og monter. Ta-taaaa! Disse er veldig enkle å montere, men har du ikke laget de før og lurer på hvordan har jeg laget en video om akkurat dette. Limer den inn under =)

Popcornbeger-Halloween-GMN-spøkelse

Klikk på bildet av popcornboksen/designet. Da popper det opp i større størrelse som egner seg fint til print. Skriv gjerne ut kartongen på hvit kartong, da blir den stivere og holder fasongen bedre enn ved å bruke kopiark (jeg bruker gjerne enten 10pk a4 ark fra panduro, eller en rimeligere variant som er litt tynnere: tegnebok fra Nille. Alternativt kan du selvsagt gjerne bruke fotopapir)

Er du interessert i trykksaker til selskap som dåp, bryllup, konfirmasjon osv finner du info om dette HER

Have fun!

Stor klem ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...