Prinser i Prinsessebursdag { DIY PrinseKapper & BlondeKroner }

 IMG_3332 copy copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥

I går var jeg og småtassene så heldig å være invitert i prinsessebursdag – skal si det var STAS!! ♥ Jeg beklager at jeg henger etter på mail ++ Den siste tiden har vært i overkant fullstappet med bla prinsessebursdagsforberedelser. Men satser på å få komme igjennom mailboksen iløpet av mandagen! ♥

Gutta storkoste (!) seg i prinsessebursdag, og det var veldig veldig stas med kapper! (de elsker å leike superhelter, og prins/kongekappe kunne ikke passet bedre!) Kappene har jeg sydd av lyseblå satengstoff ifra Stoff & Stil, de vakre blondene har jeg fått av herlige svigermoren min, disse har hun hadde liggende i mange mange år. Heldige meg! Jeg har brukt samme hekleblonde til å lage kongekroner av, disse er ENKLE å lage om man har ferdige blonder – jeg har bare klippet passe lengde, og stivet de opp med sukkerlake! Gjort på 1-2-3 ♥ (har du ikke blonder kan du selvfølgelig hekle tilsvarende, men det tar litt lengre tid…) Gutta elsket både kronene og kappene sine, takknemlige gutter å lage kostymer til!  Kappene har jeg festet med borrelås. Litt tryggere enn silkebånd, leiker og herjer de løsner bare borrelåsen i motsetning til feks silkebånd rundt halsen ♥

Flere bildet ifra prinsessebursdagen til skjønne Tomine kommer etterhvert, og selvfølgelig Lukas sin brannmannbursdag – beklager at jeg henger etter, tiden har ikke strukket til i det siste. Men det kommer!! ♥

Ønsker deg en EVENTYRLIG dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

Tags:

No Comments

Leave a Reply