{ Prinsesse-Invitasjon // Gratis nedlasting }

IMG_4169_prinsesse_bursdag_ansiktsmaling

Har du en liten prinsesse i hus? I dag vil jeg dele en invitasjon du kan bruke om du vil invitere til prinsessebursdag – håper du liker den! Klikk på bildet under, da kan du lagre filen for deretter å skrive den ut – eller skrive den ut direkte. Til privat bruk – enjoy!

Prinsessebursdag invitasjon ToneroseDesign gratis

Ønsker du inspirasjon til prinsessebursdag har jeg laget flere innlegg om dette tidligere, alt ifra hvordan lage enkle tryllestaver av papirsugerør og gavelapper – til søte dessertbord – du finner alle samlet HER.

Happy day!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...