prins & prinsesse { Trylledrikk-etiketter } gratis nedlasting // bursdag

IMG_3284_prinsesse_bursdag_gratis

Her kommer Trylledrikk – etikettene som har blitt etterspurt – enjoy! ♥ Til disse flaskene har jeg brukt eplemost, super gullfarget drikke. Men her kan du selvfølgelig bruke akkurat det du vil! Printes ut på hvit kartong, jeg bruker ofte tegneblokkene fra Nille eller 10pk hvit kartong fra Panduro. (Vanlig kopiark kan bli litt tynt, og om flaksene står kjølig kan kondens/fuktighet trekker igjennom og ødelegge etikettene) La pc´n jobbe litt – så dukker etikettene opp under, husk å trykke på bildet så får du det større før du lagrer det ♥

ToneroseDesign trylledrikk etiketterTrylledrikk etiketter blå ToneroseDesignTrolldryck etiketter ToneroseDesign

Inspirasjon til prinsessebursdag finner du HER ♥

Stor klem!

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...