Pynte til jul?

Når begynner du å pynte til jul?

Personlig vil jeg gjerne starte tiiiiiiiiidlig. Jeg elsker julen!

Også tar det gjerne litt tid å pynte også, iallefall for meg – herlig å kunne spre det litt utover. Når starter du så smått å sette frem litt julepynt?

Selv synes jeg det er midt i blinken å ha huset pyntet til 1. desember eller 1. søndag i advent – det som kommer tidligst =) Jeg vil gjerne pynte lenge før – men det er altså det jeg har gjort de siste årene. Det er jo så koselig å kunne nyte herlig julestemning i hele desember! =) Jeg liker også å starte tidlig med julegavene. Dermed blir desember forhåpentlig rolig, og full av juleaktiviteter som julefilmer, bake julekaker, pynte pepperkakehus, lage julepynt, bygge snømann med barna osv.

Ønsker deg en VIDUNDERLIG førjulstid!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply