Pynte til Valentinsdagen??

Pynter du til Valentinsdagen??

Tro det eller ei, men i fjor pyntet jeg så smått til Valentinsdagen!!

hjelpes!

Det er noe jeg aldri har gjort før, men så pleier jeg gjerne å pynte litt til påske, til halloween, til jul osv – så hvorfor ikke? Jeg har allerede røde pledd som jeg bruker til jul, rød løper og putetrekk til jul etc – dermed tenkte jeg det kunne være koselig å pynte bittelitt til Valentinsdagen også. Det blir hva man gjør det til, sant??

Vimpelrekken “ps i love you” – finner du som gratis print HER

Jeg syntes det var skikkelig koselig, så det blir nok til at jeg gjør noe ala det samme i år også! Og kanskje blir det bittelitt mer for hvert år fremover?

LOVE-skiltet/klokken har jeg fått av tvillingsøsteren min for mange år siden, i år fikk den litt maling og ble dermed lyserosa – PEFEKT til Valentinsdagen! =)

I fjor brukte jeg kun pynt jeg allerede hadde i hus, samt printet ut noen postere som jeg hang opp etc. Klippet til noen halvstore røde glitterhjerter som jeg festet litt rundt omkring, samt noen små hjerter jeg punchet ut av rød og rosa kartong etc. Ikke så mye pynt, men litt smått her og der =)

Den røde hjerte-bamsen fikk jeg av mannen min da vi ble sammen for leeeeenge siden, den må være være nærmere 20 år gammel! Hihi =) Vasen har jeg sprayet rød med litt spraylakk.

Jeg blandet litt rødt og rosa overalt, føler det blir veldig valentinsdag-aktig =) Røde og rosa puter, pledd etc.

Valentinsdag og morsdag er gjerne veldig tett, her har jeg fått et superkoselig lyserosa morsdagskort av minstemann =)

Som nevnt printet jeg ut litt ulike postere, her har jeg laget en helt enkel variant i photoshop; “Hugs & kisses” =) Kan gjerne dele denne på bloggen om noen har lyst til å lage tilsvarende.

Jeg pyntet litt rundt omkring, har visst ikke bilde av alt, men deler det jeg fant bilder av på mobilen =) Regner med at jeg etterhvert finner frem bittelitt pynt igjen, og setter frem litt i forkant av valentinsdagen =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien VALENTINSDAG finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply