Pynter du til påske?

Pynter du til påske?

Jeg føler det er litt variert hvorvidt man pynter til påske eller ikke, men jeg har vokst opp med at mamma alltid pyntet til påske – og synes det er veldig koselig. Dermed har jeg alltid gjort det selv også =) Da vi var små pyntet mamma alltid med påskepynt som vi barna laget, i tillegg til litt annet, og det gjør hun fortsatt! Hihi, alltid koselig å komme hjem i påsken – og oppdage små kyllinger som vi sydde da vi var små sittende rundt overalt =)

Herlig!

Jeg synes det er koselig å pynte litt, det er ikke på langt nær sånn som til feks jul – men jeg synes det er kjempekoselig med litt pynt. Jeg kjøper eller lager gjerne litt nytt hvert år, dermed blir det sakte med sikkert litt mer påskepynt år etter år =)

Gleder meg til etterhvert å finne frem påskepynten!

Ønsker deg en vidunderlig dag videre =)

Stor klem!

// alle innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply