{ Reblogging } HalloweenCupacke m/Heksehatt

halloween cupcake med heksehatt

Dagens reblogging av halloweencupcake er denne herlige varianten med en heksehatt av marsipan! Søt? ♥ Disse er ikke vanskelige å lage, du får de garantert til! Jeg har lagt ut trinn-for-trinn fremgangsmåte på hvordan du kan lage heksehatt av marsipan selv – innlegget finner du HER. Da jeg personlig er i overkant glad i å pynte cupcakene mine med wrappere, har jeg designet noen wrappere til halloween – wrapperen på bildet finner du til gratis nedlasting HER. Vær så god! ♥

Jeg håper dagen din blir NYDELIG!

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...