{ Reisebrev fra Spania }

Jeg håper du har hatt en FANTASTISK sommer!! ♥

på stranda
Selv har jeg koblet helt av mange dager i ferien – og kost meg masse sammen med familien. Utrolig deilig!! Jeg og småtassene har også vært en tur på besøk hos verdens beste tvillingsøster m/ familie som bor i Spania – da hadde vi HELT ferie. Helt uvirkelig! Dagene gikk med til å reise på stranda, reise på leikeplasser, bare være hjemme og kose oss – og selvsagt: masse leiking!!

ute av kontoret stranda sand hav

Vi har vel i grunnen aldri hatt sånn type ferie etter at barna kom til verden; at vi ikke hadde noen plan for dagen! (vi har vært på besøk hos Elisbeth tidligere, men da har det alltid vært mye jobbing inkludert og forholdsvis stramt opplegg for dagen!) Dermed ble det frokost på stranda, svømming med dykkermaske sammen med barna – tro det eller ei, men på stranda (!) kunne vi se vakre store akvarie-fisk som svømte rundt beina våre. Og masse annet moro =) Knallgøy!

stranda palmer hav

Denne fantastiske stranda ligger 10-15 min kjøring fra huset til Elisabeth, ble noen turer hit iløpet av ferien!

#takknemlig

på stranda havet sommer

Selv om vi storkoste oss hos Elisabeth og veldig gjerne kunne vært mye mye mye lengre var det deilig å komme hjem til verdens beste mann & pappa også ♥

relax på stranda havet sand

Tror gutta har storkost seg på tur – deilig å kunne legge bort mac´n, ipad´n og telefonen og bare slappe av sammen med de. Når jeg spør de om hva som har vært best i løpet av en dag nå når vi har vært avgårde er nesten alltid svaret ALT, og flere ganger har de kommentert på ting som vi driver med – og avsluttet med – kan man ha det bedre?? haha, herlig!! På flyet hjem (vi reiste hjemmefra MIDT på natta, phui!) kunne man kjøpe nudler – og da var Daniel storfornøyd – Mamma, tenk at vi spiser NUDLER til frokost på en søndag, OG sitter på flyet og får lov til å se på film. Tror ikke man kan ha det bedre!

IMG_56572

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem ♥

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...