{ Flyreise med små barn // Reisebrev fra Spaniatur }

6_familieferie_fly_med_barn_reise

Flere har spurt etter oppdatering ifra turen sammen med småtassene til Spania, dermed tenkte jeg det var på sin plass å skrive noen ord om den ♥ Vi STORKOSTE oss i Spania, og jammen ble det tid til både leiking og jobbing – jeg og tvillingsøstra mi har fått knipsa maaaaaange bilder til boka JukseSuperMamma! Perfekt ♥

3_familieferie_fly_med_barn_reise

Jeg har tidligere skrevet litt om å fly med barn – innlegget finner du HER. (Nå som småtassene er littegrann større er også bok til høytlesing PERFEKT for oss på tur, da går plutselig tiden så utrolig mye raskere! #anbefales )

Lørdag morgen kom Lukas inn på soverommet 05:21 og var klar til å reise til flyplassen… Et par småtasser som gledet seg VELDIG kan du si! Tre timer senere satte vi oss i fullpakket bil, og Rune kjørte oss til flyplassen. I bilen hadde gutta hver sin matboks/frokost, og de fikk etterhvert lov til å kose seg med film i de to små dvd-spillerne vi tar med i bilen på lengre turer. (Vi er heldige og har et par små gutter som er rolige og tålmodige når vi reiser i bil, men du og du så lettvint det er etter vi kjøpte disse små skjermene!)

1_familieferie_fly_med_barn_reise

Her ser du Daniel som koser seg med film i bilen ♥


9_familieferie_fly_med_barn_reise

Vi hadde veeeeldig god tid på flyplassen, men jeg synes det er utrolig behagelig når jeg reiser med småtassene – spesielt aleine. Da kan vi gjøre alt i deres tempo, om de har lyst til å kjøre litt rundt på Trunki´ene (små trillekofferter i plast) el så har vi god tid til dette. Gutta er flinke til å kjøre rundt på disse selv, og forventer ikke / krever ikke å bli dratt. Men innimellom spør jeg om de har lyst til det – da blir de superglade! Fiiiin start på dagen!

5_familieferie_fly_med_barn_reise

Deilig med en dag bare sammen med verdens kuleste små gutter! ♥

2_familieferie_fly_med_barn_reise

Siden vi hadde så god tid, hadde vi tid til å kjøpe oss litt mat, litt drikke osv. Vi fløy fra Gardermoen, dermed gikk vi til “leikeplassen” siden vi hadde så god tid, eller dvs den gate´n hvor de har et leikefly stående. Dette kan barna klatre og skli i – helt supert! Ikke minst veldig deilig at gutta kunne herje litt før de måtte sitte stille i mange timer.

7_familieferie_fly_med_barn_reise

Endelig i lufta – og den nye legoboksen de har ventet på i flere uker kunne åpnes! Jeg åpnet eskene slik at det ble et lokk på toppen, og gutta kunne bygge legoen oppi boksene. Dermed var det minimalt som prøvde å ramle ned.8_familieferie_fly_med_barn_reise

Storebror hjalp lillebror med byggingen hans også. To fornøyde gutter ja! ♥10_familieferie_fly_med_barn_reise

I dyp konsentrasjon ♥

13 copy_familieferie_fly_med_barn_reise

LItt andre bilder ifra flyturen også – jeg synes det gjør turen mye enklere om jeg har pakket klar en liten ryggsekk full av ting å finne på til gutta. Her har jeg printet ut noen lego-tegneark til gutta. (søk på “coloring pages lego” feks) – alltid like populært!

14 copy_familieferie_fly_med_barn_reise

I ryggsekken pakket jeg også et lite penal til gutta

15_familieferie_fly_med_barn_reise

Jeg hadde også med ipad´n slik at vi mot slutten av turen satte på en film vi kunne se på i sammen. Mannen min har tablet, den hadde han fylt med filmer til oss! ♥ Jeg har ipad selv, og der vet jeg ikke så mange muligheter for å se på film når man ikke er online (netflix) – men viaplay lar en laste ned litt som man kan se på offline

16_familieferie_fly_med_barn_reise

Selv om vi spiste litt på flyplassen ble gutta en smule sultne da vi oppdaga at de hadde nudler i menyen på flyet – dermed koste de seg stort med dette!

18_familieferie_fly_med_barn_reise

Vel framme!

12_familieferie_fly_med_barn_reiseHer ser du Trunki-koffertene gutta har fått, disse synes jeg er helt supre! Sånn som her feks, hvor vi ble ventende ganske lenge på at de strore koffertene skulle komme – da kan gutta hvile på disse, eller leike og kjøre rundt på de. Genialt! Jeg liker de også spesielt godt når man blir stående i lange køer osv. Her har Daniel også på seg ryggsekken som lå under setet foran på flyet, disse har egentlig plass oppi Trunki´n ♥ Visste du forresten at denne plastkofferten er laget så den kan stå oppreist i hylla på flyet? (Nei, vi har ikke fått koffertene sponsa, hihi! Synes bare de er helt geniale, gutta har fått de i bursdagsgaver)

KL5A4407-copy_familieferie_fly_med_barn_reise

I Spania KOSTE vi oss massevis, jeg og tvillingsøstra mi fikk knipsa mange bilder til boka – og unga syntes det var gøy å få være med på bilder! ♥ Veldig deilig at vi klarte å få jobba såpass mye, god planlegging har mye å si. Jammen godt jeg og tvillingsøstra mi er såpass like – dermed er det enklere å jobbe sammen selv om vi er en smule skutt begge to ♥ Vi var også på stranda, leika MASSE, laget istand kino hjemme, var på “lekeland”, var på mange leikeplasser, koste oss på restaurant, spiste is, klatra, hadde morsomme konkurranseleiker, ansiktsmaling, ballongfigurer osv osv osv. Rett og slett en HERLIG uke!

Gleder meg til jeg får redigert bilder ifra photoshoots – og vise de frem! …og ikke minst gleder jeg meg til boka JukseSuperMamma etterhvert blir mer klar ♥ SPENNENDE!

Ønsker deg en NYDELIG dag!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...