Riktig god sommer!

Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I dag titter jeg innom for å ønske DEG en riktig god sommer!! Jeg håper du nyter deilige sommerdager, fulle av latter og glede! …og gjerne knallfint vær! ♥ Har du hatt ferie allerede, eller planlegger du? Hva anbefaler du å finne på i ferien om man har små barn? Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – det synes jeg er kjempekoselig! ♥
Jeg håper du får en KNALLFIN dag! Stor klem!
tonerose underskrift

2 Comments

 • Tonerose on July 29, 2012

  Hei Hilde,

  Hjertelig takk for det! =)

  jeg håper du har hatt en herlig helg!

  Stor klem!

 • Anonymous on July 24, 2012

  God sommar til deg og! 🙂 Helsing Hilde

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...