Rimelig, rask & enkel pynt til Halloween

Lyst på ny dekor til Halloween? Lag den selv!

Her har jeg tegnet et skummelt ansikt som jeg har rammet inn – creeeeeeepy! =) ….også så enkelt, og rimelig! Jeg brukte en ramme jeg allerede hadde, kuttet til en plate inni – og tegnet! Jeg brukte en hvit plakat jeg hadde liggende, denne klippet jeg til slik at den passet inn i rammen min. Har du en vanlig bilderamme med glass er dette trinnet enklere, da kan du gjerne bare tegne på baksiden av arket inni ramma =)

Her er det selvsagt bare kreativiteten som begrenser deg når du lager pynten din – men jeg gjorde det veldig enkelt da jeg tegnet dette ansiktet. Finn gjerne frem et bilde/tegning fra internett el som du kan se på når du tegner, om du vet ca hva du har lyst på. Enkelt, og creeeepy!

Bilderammen kan også henges på ytterdøren 31. oktober… =)

Ønsker deg en kjempefin dag videre!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien HALLOWEEN finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply