{ Rimelig tips til Halloween // Popcorn til små knask-eller-knep´ere! }

I dag vil jeg dele et supert tips til Halloween!

Bor man i et område hvor det kommer mange skumle søte barn som går knask-eller-knep kan det bli dyrt å kjøpe inn masse godteri som er pakket inn hver for seg. Hva med å poppe litt popcorn og fylle i små plastposer/cellofanposer å dele ut? Mye rimeligere, og garantert populært!! Etter at jeg hadde vært på GMN på morgenen på Halloween i fjor hadde vi noen få poser igjen, og disse la jeg i bollen/fatet med godteri til barna som kom på døra.

Jammen forsvant de først!!

Jeg plasserte popcorn i små cellofanposer, slike finnes hos FestFabrikken, Søstrene Grene osv. Du kan selvsagt også bruke vanlige gjennomsiktige plastposer =) For å pynte de opp litt tegnet jeg på Halloween-ansikter med en sprit-tusj på utsiden av posen. Fylte i innhold og teipet igjen – ta-taaaa!

Noen poser fylte jeg også med ostepop, nam!

Et enkelt og rimelig tips til Halloween – håper det falt i smak =)

Happy halloween!

Stor klem =)

// masse inspirasjon til Halloween finner du samlet HER

// for mange enkle tips og idèer kjøp boka vår JukseSuperMamma! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...