{ etasjekake // rød fløyelskake // fantasiblomster }

KL5A7421_etasjekake_fantasiblomster_bryllup_kake

Jeg hadde med meg en kake til det fantastiske blogg/instagramtreffet i Brevik / FestFabrikken i helgen – da valgte jeg å lage en rød fløyelskake med ostekrem, en av mine favoritter ♥ Denne gangen valgte jeg å prøve meg på noe litt utenom det vanlige – nemlig en kake uten marsipanlokk! Det som ikke var helt med i beregningene mine var at det plutselig skulle bli SKIKKELIG sommervarme i den lange bilturen nedover.. jaja! Her er iallefall noen bilder av kaka, håper det kan være til inspirasjon ♥

KL5A7418_etasjekake_fantasiblomster_bryllup_kake

Jeg har trukket kaka med ostekrem, deretter sprayet den med roooooosa PME spray/matfarge. Jeg har laget litt “paljetter” av strøssel, det synes ikke så godt på bildene, men det glitret av lustredust i disse ♥ Fantasiblomstene har jeg laget av sukkerpasta, teknikker for å lage slike blomster gjennomgår vi på Blomsterkurs 2 og etasjekakekurset, om DU har lyst til å lage like ♥

KL5A7423_etasjekake_fantasiblomster_bryllup_kake

Har du lyst til å lage rød fløyelskake selv finner du oppskriften jeg har brukt i dette innlegget: http://tonerosedesign.com/?p=379 Dette er det lenge siden jeg laget, og jeg laget da BLÅ fløyelskake istedenfor rød – jeg vil anbefale å lage rød som er det orginale, da man kan bli litt blå i munnen av å spise så mye blått… Det kan være gøy i barnebursdag, men kanskje ikke like kult i andre settinger! ♥

Ønsker deg en VIDUNDERLIG onsdag i dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...