Romantisk Bryllupskake i hvit og lys rosa {Bildedryss}

romantisk bryllupskake IMG_5493

Velkommen til ToneroseDesign ♥  I dag kommer som lovet et bildedryss av bryllupskaka jeg fikk æren av å lage til forrige helg, til supre Kine og Audun sitt bryllup! Dette var en kake jeg gledet meg mye til å lage – romantisk og samtidig enkel/ren, i hvitt og lyserosa – med glitter og shine!! hihi, kan det bli bedre? Helt min stil! I dag kommer et bildedryss av denne kaka, og jeg forsøker i kjent stil å forklare hva jeg har gjort – om du vil lage noe tilsvarende! ♥ Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_5416

Kine og Audun hadde planlagt et vakkert bryllup, med de herligste detaljer. Og de personlige detaljene er det jo kjempegøy å kunne ta med i kaka! På bordene hadde de gjennomskinnelige hvite løpere med mange små sølvhjerter på. Derav sølvhjertene på kakefatet!

IMG_5418

I bryllupet skulle det være masse lyserosa roser, så såklart måtte vi ha med masse lyserosa roser på kaka også! ♥ Rosene har jeg laget av marsipan som jeg har farget rosa med pastafarge, deretter kostet jeg de med lyserosa lustre dust for å få litt shine i de. Jeg synes det gir det lille ekstra på en kake som dette!

IMG_5444

Rosafargen her er en dus kjølig farge, og jeg har desverre ikke funnet den perfekte pastafarge for å få denne fargen enda. Dermed blander jeg litt ulike farger isteden! Pastafarger kan du kjøpe mange steder, feks her. Handler du hos kaketoppen får du 15% rabatt frem til 5 september, da det vil bli litt forsinkelse i utsendelse av varer en periode pga sykehusopphold og fødsel. Husk å oppgi rabattkode tonerosedesign !

IMG_5436

Kaken har jeg trukket med ekstra hvit marsipan, marsipanen jeg har brukt her er ifra Pals i Oslo. Det finnes mange steder på nett man kan kjøpe hvit marsipan, feks her. Om du vil bruke vanlig marsipan ifra matbutikken er det også mulig å farge denne med hvit matfarge, men det er LITT enklere å kjøpe ferdig…! ♥

IMG_5430

På nederste etasjen foreslo jeg å hente opp detaljene ifra brudekjolen – den vakre hvite kjolen til Kine hadde nydelige broderier/perler i lyserosa, sølv og hvitt. (litt nedover bak å ryggen, og litt foran på brystet) Detaljene på kjolen glitret vakkert! Dermed laget jeg litt blomster etc i lyserosa marsipan, som jeg festet til kaken med litt vann. Små sukkerperler i ulik størrelse i hvitt og sølv festet jeg også på kaken – dermed minnet det om kjolen ♥ Og såklart litt spiselig glitter! hihi. Dette malte jeg på i kantene rundt blomstene – og litt innimellom perlene, for å hente opp glitringen i detaljene på brudekjolen.

IMG_5441

Midterste laget på kaka ønsket de å ha helt ren,  stilig med varierte lag!

IMG_5479

Øverste etasjen dekorerte jeg med diamantmønster/rutemønster – og såklart vakre sukkerperler i hjørnene! Disse perlene er litt store, kanskje 6mm diamater? Synes det passer perfekt på en kake som dette! Hmm,mener jeg har kjøpt disse perlene på thecakedecoratingcompany for dere som har spurt om dette.

IMG_5472

Kine ønsket gjerne litt shine og glitter på kaka, og det elsker jo jeg – så det er det klart måtte med på kaka! Dermed sprayet jeg hele kaka med litt pearlspray – dette gir en vakker shine til kaka. (perlspray ifra pme)

IMG_5495

Nederst på midterste og øverste lag dekorerte jeg med små perler i marsipan. Slike perlebånd kan du lage ved å bruke en form som denne – de er helt supre! (husk rabattkode tonerosedesign om du handler hos kaketoppen) Perleraden kostet jeg etterpå med pearl dust – det blir mer intenst enn pearl spray. Gir en vakker finish!

IMG_5434

På kakefatet laget jeg et lite banner med navnene til brudeparet på, samt et par gifteringer av marsipan. Brudeparet skulle ha bryllupsringer i hvitt gull, da er det klart de måtte være slike på kaka også! hihi.

IMG_5449

Marsipanblomstene har jeg festet til kaka ved å bruke royal icing – pisket eggehvitte med melis.

IMG_5452

Det er ikke så lett å se på bildene, men blomstene kostet jeg med litt lyserosa lustre dust. Og såklart drysset jeg over bittelitt spiselig glitter over blomstene ♥ Kjempegøy å bli bedt om å lage bryllupskake som med litt glitter og stas! hihi.

IMG_5488

På toppen av kaka laget jeg forbokstavene til brudeparet, i hvitt såklart! Detaljer som dette er det viktig å lage god tid i forveien – dermed rekker den å få tid nok på seg til å tørke lenge nok til å kunne stå av seg selv.

IMG_5484

Bokstavene og hjertet drysset jeg såklart massevis av spiselig glitter på! hihi. Det er ikke så lett å se på bildene desverre, men det glitrer masse i de.

IMG_5493

Sammen med de lyserosa rosene plasserte jeg masse ulike romantiske hvite blomster – disse kostet jeg med litt lyserosa lustre dust, vakker shine! (desverre vanskelig å se på bildene..)

IMG_5477

Rundt kakefatet limte jeg fast hvitt silkebånd, jeg synes det er en fin måte å avslutte kaka på.

IMG_5424

Det var det hele for i dag! Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥ Spør om det er noe du lurer på!

IMG_5494

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – det synes jeg er kjempestas!! I dag blir det full rulle med kaker for meg – rimelig fullpakket mot helga nå! …bilder kommer såklart etterhvert, hihi! HJERTELIG tusen takk til Kine og Audun for at jeg fikk lov til å lage kaka deres!! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

31 Comments

 • Ina G. on May 29, 2013

  For en nydelig kake! Så flink du er 🙂 Jeg skal lage bryllupskaken til vårt eget bryllup, og sliter litt med beslutningen rundt marsipan eller sukkerpasta. Selv synes jeg marsipan smaker mye bedre, men jeg er livredd for at den skal begynne å “svette”. Så langt har jeg ikke erfart at dette skjer med sukkerpasta.. Har du noen tips vedrørende dette? Hvordan oppbevarer du f.eks en slik kake? Er takknemlig for svar 🙂
  Hilsen Ina

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei Ina,

   Hjertelig tusen takk! =) AH, så gøy! Jeg pleier vanligvis å bruke marsipan, og anbefaler gjerne dette =) Hva smører du under kaka? Jeg anbefaler å smøre et lag smørkrem eller sjokoladesmørkrem, bruker du kremfløtekrem med sukker i kan marsipanen raskt begynne å svette. Jeg oppbevarer kaka i kjøleskap =) Pass på at det ikke er fuktig i kjøleskapet. oppbevar den tørt, mørkt og kjølig =)

   Håper dette var til hjelp! =)

 • lise myhre on February 15, 2013

  Hei 🙂
  Hvilken strl er det på de perlene du har rundt kaken? Har lyst til å bestille en form, men vet ikke hvilken strl.

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Lise,

   Jeg har en first impression-form til perleranden, er superfornøyd med den! De er ikke så grådig store, kanskje 5-6mm? Hmmm.. Jeg pleier å bruke den største forma, i forma – om du henger med! hihi.

   Stor klem!

 • Andrea on January 9, 2013

  Hvor mye tar du betalt forbi lage kaker ? Spesielt som denne? 🙂
  Utrolig vakker!

  • Tonerose on January 10, 2013

   Hei Andrea,

   Hjertelig takk for det! =)

   Priser på kakene avhenger av størrelse og design – kakene jeg lager begynner på 1.500,- Denne kaken her er ganske stor, beregnet på ca 60stk. En slik kake ligger på ca 5.000,-

   Tone =)

 • Hildur on October 20, 2012

  Heia:) Jeg lurer på hvilken veiner, preger du har brukt til rose bladene. Og vet du hvor man får kjøpt desse bittesmå sølvkulene(nonpareils) Tusen takk:) Nydelig kake, som alltid:)

  • Tonerose on October 22, 2012

   Hei Hildur,

   jeg bruker en ganske stor preger som er en generell variant – dvs ikke beregnet til en spesiell blomst. Mener den kanskje kan være fra sunflower sugarart eller noe i den duren? kjøpt på globalsugarart.com! =) Bittebittesmå sølvperler har de i en kombiboks ifra dr otkr på matbutikken, eller så vil jeg tro spesialkakeutstyrsbutikker har det. (eller feks GSA som jeg har kjøpt pregeren min på har det!)

   Tusen takk for det!

   Stor klem!

 • Camilla on September 15, 2012

  Helt fantastisk fine kaker!!!! Ser på kakene dine for å få inspirasjon til dåpskaka til lille-jenta mi som skal døpes om en måneds tid. Lurte litt på hvordan du lager rosene, da tenker jeg på “mønsteret” på rosebladene..

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Camilla,

   Hjertleig tusen takk!! =) Koselig at du får inspirasjon her inne – herlig med dåpsplanlegging! =)

   Jeg lager mønsteret på rosebladene mine ved å bruke en preger, en preger er en silikonform som du presser marsipanen nedi for å få mønsteret. =)

   Ønsker deg en herlig dag!

   stor klem!

 • Helene on September 12, 2012

  Wow,s å fortryllende vakker. Denne gikk meg hus forbi <3 Du er så flink!!!

  • Tonerose on September 15, 2012

   HJERTELIG takk Helene! =) I like måte, FLINKA!!

 • Anna on September 9, 2012

  Heihei,

  For en fantastisk kake du har laget! Æ ser at du bruke marsipan, noen andre bruke sukkerpasta. Ka e forskjelln, e d smaken eller e di forskjellig å jobbe me? Æ skal lage bryllupskake til brorsan og treng virkelig noen tips på veien:)
  Anna

  • Tonerose on September 12, 2012

   Hei Anna,

   Hjertelig takk! =)

   Det er forskjell både i smak og hvordan deigen er å jobbe med. Sukkerpasta er enklere å få jevn/lettere å jobbe med – men jeg synes marsipan smaker MYE bedre! =) Men, det er litt smak og behag såklart!

   SÅ gøy at du skal lage bryllupskake! =) Hvordan har du planlagt den? kjempegøy!!

   Kos deg md planleggingen av kaka! =)

   Stor klem!

 • ida on September 8, 2012

  det der er definitivt den vakreste kaken jeg har sett noen sinne!!! Hva ligger prisen på sånn ca, jeg har lagret deg under favoitter og informert den kommende mannen min im at en SLIK kake det skal jeg ha… også så flaks at du bor i Drammen og jeg på Hurum da 😀

  • Tonerose on September 9, 2012

   Hei Ida,

   HJERTELIG tusen takk!! =) Så stas at du likte denne!! =) En kake ala dette ligger på ca fem. Hihi, så gøy!! Perfekt at vi bor så nærme!! =) når blir den store dagen? Kos deg massevis videre med planleggingen!! =)

   Stor klem!

   • ida on September 9, 2012

    5000??? jeg hadde LETT betalt 10.000 hehe! det kan ikke være høye timelønnen du sitter igjen med etter et slikt prosjekt….
    Vi har ikke satt noen dato enda, enten blir det i august neste år, eller så venter vi til 2014…. jeg må forhøre meg litt om lokaler, kirke osv 🙂

    • Tonerose on September 12, 2012

     hihi, så bra!! Nei, timelønnen er ikke den beste kan du si! Kan være jeg må endre litt på prisene etterhvert som jeg har jobbet litt med dette – skal jeg kunne holde på med dette på fulltid er det en fordel at det går rundt! =) Men enn så lenge er det prisen! =)

     Skjønner! =) Så spennende – og ikke minst kjempegøy å kose seg med planleggingen!! Si ifra når du har en dato, så booker jeg deg inn i kalenderen! =) Gleder meg!

     Stor klem!

 • Kristina on September 3, 2012

  Og de kulene du har rundt kanten på de to øverste kakene, er det marsipan som du har trillet til kuler selv?

 • Kristina on September 2, 2012

  Helt nydelig bryllupskake 🙂 Du er råflink!
  Bruker du spiselig lim til å feste de bittesmå perlene?

  • Tonerose on September 3, 2012

   Hei Kristina,

   Hjertelig tusen takk!! =)

   Jepp, enten spiselig lim, bittelitt vann, eller bittelitt vodka =)

   Håper du har en herlig dag!

   stor klem!

 • Kine on August 30, 2012

  Tuuuusen hjertlig takk for en kjempe fin kake, Tone!! Den var bare nydelig. Du har virkelig klart å fange opp og få med deg alt jeg ville ha. Og den ble bare ennå finere enn jeg hadde forestillt meg! Hadde nesten ikke hjerte til å skjære i den 😉

  • Tonerose on August 31, 2012

   Hei Kine!

   Ah, nå blei jeg GLAD!!! Så koselig å høre!! Hjertelig takk for at dere ville ha meg til å lage kaka – jeg storkoste meg virkelig med å lage denne. Helt min stil!! SÅ vakker brud du var forresten(så litt bilder på facebook), N Y D E L I G !! også så vakkert hotellet ble etter dere hadde pynta! FLINKA!!

   håper dere har storkost dere masse masse masse på bryllupsreise!! hils gubben’! =)

   stor klem!

 • Aina Pedersen on August 30, 2012

  Nydelig !!!

  • Tonerose on August 30, 2012

   Hjertelig takk Aina!! =)

   Håper du har en fantastisk kveld!

   Stor klem!

 • Therese Aa on August 30, 2012

  Nydelig bryllupskake!!! Tror det er den fineste jeg har sett:)
  Kjempeflink er du!!!:)

 • anette on August 30, 2012

  Nyyyyydelig skjønne flinke deg, Tone!!! :o)

  ønsker deg en herlig dag i ditt bakedrømmeland :o))

  klemmer fra anette:)

  • Tonerose on August 30, 2012

   Hei Anette,

   HJERTELIG takk snille deg!! =)

   Åh, du er bare helt HERLIG!! hjertlig takk søta!!

   Stor klem!

 • Cecilie G on August 30, 2012

  Superfin bryllupskake : )

  • Tonerose on August 30, 2012

   Hjertelig takk Cecilie G! Håper du har hatt en strålende dag!! =)

   Stor klem!

Leave a Reply