Romantisk bryllupskake m/blonder & blomster { Hvitt/Sølv/Grått }

IMG_0058

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagene forsvinner helt hos meg akkurat nå – beklager at blogginnleggene har kommet litt sporadisk i det siste. August er en populær bryllupsmåned med kakebookinger og bryllupsfotografering, og i kombinasjon med ordnings til lille storebrors bursdagsfeiringer blir det minimalt med søvn – og dermed minimalt pc-tid. Jeg er utrolig takknemlig og storkoser meg med alt, bilder kommer etterhvert ♥ Dagens bryllupskake er en av mine favoritter så langt, jeg elsker blonder, rysjer og romantiske store blomster. Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Maria  – det var en ære! All pynt er laget av marsipan, blonden på midterste etasje laget av sugarveil – en form for sukkermasse. Fargene for bryllupet var hvitt, sølv og grått ♥

Jeg ønsker DEG en himmelsk dag i dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply