Romantisk Bryllupskake { Vakre Pastellfarger }

IMG_2325_bryllsupskake_pastell_romantisk_kake_rosa

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake var jeg så heldig å få lage til et vakkert brudepar tidligere i sommer, denne kaka storkoste jeg meg med å lage! Nydelige paret gav meg nesten helt frie tøyler – spennende!! Kaka er bla inspirert av vakre brudebuketten, og monogrammet ifra invitasjonene er selvfølgelig med. Kaka er trukket med marsipan farget lys rosa, blondene er ekstra hvit marsipan (med pearl lustre dust), og blomstene er laget av marsipan og sukkerpasta i ulike vakre pastellfarger. Samme pastellfargene som gikk igjen ellers i herlige bryllupet! Pearl lustre dust ifra FestFabrikken, samme er plakett-silikonforma jeg har brukt til å lage monogrammet. Ekstra hvit marsipan ifra Pals i Oslo. Utstyr til å lage blonder, farge marsipan etc finner du hos feks Kakeboksen.no

Jeg elsker å få lov til å lage litt annerledes kaker, synes det er helt herlig med brudepar som ønsker en kake som skiller seg litt ut i mengden. Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥

Ønsker DEG en fortsatt herlig mandagskveld!

Stor klem,

tonerose

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...