Romantisk Vinterlig Bryllupskake {Bildedryss}

 IMG_3028

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av bryllupskaken jeg laget til vakre Karen Marie og Trygve Johannes forrige helg. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_3029

Kaken er trukket med ekstra hvit marsipan, og på øverste og nederste etasje har jeg preget diamantmønster.

IMG_3052

I hvert hjørne har jeg festet store sukkerperler, disse er 7-8mm i diameter. De er min favoritt, det blir så elegant! ♥

IMG_3035

Rundt den midterste etasjen “limte” jeg fast (bittelitt vann) et belte av hvit marsipan – dette tenkte jeg kunne minne om beltet på den vakre brudekjolen til Karen Marie. Herlige kjolen hennes hadde nemlig vakkert hvitt silkebelte – med bånd som falt helt ned til bakken bak. Nydelig!

IMG_3046

Blomstene i bryllupet var romantiske blomster, i fargene dus rosa, hvitt og ubleika. Herlig! Dermed var det jo klart jeg måtte forsøke å lage noe tilsvarende i marsipan på kaka ♥

IMG_3030

Blomster lager jeg alltid et par dager i forveien, da rekker marsipanen å stivne nok til å holde fasgongen sin – og jeg kan da dandere bladene i ønsket form!

IMG_3034

Blomstene fester jeg til kaka ved å bruke royal icing, dvs pisket eggehvitte og melis.

IMG_3037

I bryllupet kom disse ordnene til å gå litt igjen, et kor skulle synge denne sangen når brudeparet gikk ut av kirken – og nydelige Karen Marie kom også til  å hente de opp i talen sin. Dermed passet det perfekt å få det med på kaken! (jeg printet ut spiselig bilde med teksten, deretter festet jeg dette til littegrann marsipan)

IMG_3039

For å hente opp den vinterlige følelsen i kaken laget jeg søte hvite snøkrystaller av ekstra hvit marsipan, disse snøkrystallene dekorerte jeg med masse spiselig hvitt glitter (rainbow) – da glitrer det vakkert i de. Akkurat som ekte snø! Herlig ♥ Snøkrystaller lager jeg også flere dager i forveien, dermed får marsipanen tid til å stivne – og jeg kan feste snøkrystallene akkurat som jeg vil på kaken – perfekt!

IMG_3044

Feks slik som her – “skrått” på siden av kaka ♥ Glitringen synes desverre ikke så godt på bildene, men i virkeligheten glitret det vakkert.

IMG_3041

Bordkortene i bryllupet var hjerter som de festet med små klyper til glassene, hjertene var dekorert med en liten snøkrystall i hjørnet. Dermed måtte jeg jo nesten lage slike i marsipan, og male brudeparets navn på disse! Elsker personlige detaljer ♥

IMG_3043

Brudeparet hadde et vakkert monogram med alle forbokstavene deres – det var det klart vi gjerne kunne ha med på kaka! Fargene i invitasjonene (og andre steder) var kjølig lys brun, dermed malte jeg monogrammet i denne fargen – såklart!

IMG_3058

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon!

IMG_3060

Spør om du lurer på noe, enten som kommentar her inne, på mail, facebook eller instagram. Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag  – jeg håper du får en fortryllende dag!

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Karen Marie og Trygve Johannes – det var en ære! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Karen Marie on February 19, 2013

  Så lykkelig over å finne bilder av verdens vakreste bryllupskake her! Det var så dempet belysning i lokalene våre at bildene av kaka ikke ble helt optimale. Deilig gjensyn, varm om hjertet:) Tusen takk for en utrolig grundig jobb med et fantastisk resultat. God var den også (har fortsatt rester i fryseren til en gylden anledning)!

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Karen Marie,

   Ah, så søt du er! =) Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage bryllupskaken deres- det var en ære! =)

   Så flott at du likte bildene, det passet jo perfekt at jeg hadde knipset bilder om det ikke ble optimale bilder av kaka i lokalet =) Deilig å høre at dere syntes den var god også!

   Ønsker deg en vidunderlig dag!

   Stor klem! =)

 • Kathrin on January 25, 2013

  Sååå nydelig! <3

  Kan jeg spørre om hvilken størrelse du bruker på bakeformene dine. Diameter og høyde. Og hvilken størrelse og type brett er det du bruker under?

  Ha en fin dag!

  Klem

  • Tonerose on January 28, 2013

   Hei Kathrin,

   Takk for det ♥ Hmmm, det var denna hukommelsen da!! kan det være at størrelsen er feks 15cm, 21cm og 27 – eller noe deromkring? Er desverre ikke helt sikker. Kanskje større den største.. Hm. Jeg har ikke formene foran meg nå, skal få målt og sjekket! =) Kakefatene jeg bruker er litt ulike størrelser, 12inch og 14inch er vel det jeg bruker mest tror jeg? Jeg bruker gjerne drums, dvs ca 1cm høye =)

   Takk for det- herlig kveld til deg!

   Tone ♥

 • anette on January 21, 2013

  sååå nyyyyyyydelig 😀 😀 utrolig skjønn!!!

  klemmer anette:)

Leave a Reply