{ ROSA hageslange // Anemonesskafferi.no }

rosa hageslange4

Jeg håper du har en NYDELIG søndag ♥ Jeg er så heldig å befinne meg i Halden i dag – herlige Lena/Bursdagsbordet har invitert meg – dermed blir det kakekurs i hele dag! I går koste vi oss masse med veskekakekurs, i dag blir det utsmykkede blomster og modelering – kjempegøy!

Før jeg dro avgårde til kurshelga knipset jeg noen bilder sammen med småtassene – vi har nemlig testet verdens søteste hageslange!!  Roooooosa, såklart! ♥ Den kommer ifra den nyoppstartede herlige nettbutikken Anemones skafferi ♥

rosa hageslange3

Rosa med detaljer i gull – LOVE IT ♥

{ for glamorous people with dirty nails } 

rosa hageslange2

Gleder meg stort til å kunne bruke denne utover våren og sommeren, i år håper jeg å kunne tilbringe mer tid i hagen – jeg er jo egentlig hagegal, hihi! Elsker romantiske frodige hager ♥

hageinspirasjon[16]

Dette er en bildecollage ifra hagen vår før småtassene ble født, dammen jeg laget gravde jeg desverre igjen da de kom til verden. Men nå er de større, og jeg og småtassene lurer på å lage damm i sammen – da med opphøyd kant rundt! Elsker lyden av vannspruten i hagen, og sola som glitrer i vannet…

rosa hageslange 5

…og da skal denne såklart brukes – woop woop!!

rosa hageslange oppheng

Herlige Anette / Anemones skafferi har såklart også matchende oppheng til vannslangen – hihi! Har du lyst til å handle hos Anette kan du bruke koden “ToneroseDesign” – da får du bittelitt rabatt ♥

rosa hageslange6Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

- tone3

No Comments

Leave a Reply