Rosa kakebord Hello Kitty stil – del 2

rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Velkommen!   I dag kommer som lovet resten av kakebordet jeg laget til lille herlige Daniela! ♥ Hjertelig tusen takk for kommentarene i går, de gleder mer enn dere aner!!
IMG_9399_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Fargene gikk som nevnt i lyserosa, rosa og rosalilla – og Hello Kitty overalt!
IMG_9301_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
På alle glasskrukkene festet jeg silkebånd og rosalilla merkelapper, mens til alt jeg plasserte på fat brukte jeg små bordkortholdere til å feste merkelapper i. Disse små sølvkulene har jeg SÅ sansen for, synes de passer til alle anledninger! ♥
IMG_9341_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Jeg laget masse deilige søtsaker til kakebordet, deriblant søte små cupcake cake pops.
IMG_9299_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Superglad som jeg er i skikkelig søtt, synes jeg det er helt midt i blinken! (meg og barna, hihi…) I bakgrunnen her ser du forresten også potetgull i en rosa bolle – det er perfekt å ha med litt salt på kakebordet også, så blir det ikke bare søtsaker! Deilig.
IMG_9317_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Rosa makroner i mini-utgave. Deilig bite-size!
IMG_9395_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
På kakebordet hadde jeg endel ulik lyserosa godteri i glasskrukker, de har jeg visst ikke klart å ta så masse bilder av… Typisk! Men, jeg har iallefall fått tatt nærbilder av noe av det – her er et bilde av lyserosa “puter”!
IMG_9438_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
En mindre krukke med lyserosa godteri, aner ikke hva disse heter – men det er sukkertøy jeg har “plukket” i smågodtavdelingen!
IMG_9412_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag IMG_9414_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Jeg plukket også lyserosa “frosker” – og de plasserte jeg i en lik glasskrukke. I mellom disse glasskrukkene hadde jeg en liten tyggegummi-maskin med Hello Kitty på! Den fylte jeg med små tyggegummikuler i rosa og hvitt. Stor suksess blant de mellomstore barna! (kjøpt på Nille) På bildet til venstre over er det forresten rosa mintsjokolade jeg har fylt i det høye glasset, og på toppen la jeg en liten Hello Kitty marshmellows.
IMG_9351_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag IMG_9350_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Lyserosa marengs i glasskrukke, marengs er nydelige å lage til alle kakebord – de er jo så søte! Kjempefordel er det også at de kan lages god tid i forveien.
IMG_9330_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Jeg laget sjokoladekjeks-pinner og trakk de med hvit marsipan, og laget de i ekte Hello Kitty – look! Synes de ble nusselige!! hihi.
IMG_9405_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
DEILIG. ♥ “Kjærlighetene” stilte jeg opp i Hello Kitty papirkopper, og hver pinne fikk en søt liten lyserosa sløyfe rundt seg. På bildet ser du forresten også at jeg i bakgrunnen har en rosa bolle med kanelknuter, det er det litt mer mat i – synes det er topp å ha med noe for enhver smak – det er jo noen som synes at gjærbakst er det beste av alle “kaker”!
IMG_9379_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Til denne barnebursdagen laget jeg noen klassiske swirl-kjærligheter – skal si det falt i smak blant de minste!! hihi.
IMG_9292_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Kjærlighetene er laget av vaniljekjeks, så de er milde og fine kjeks til de minste!
IMG_9402_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Dere skulle sett utrykket til Lukas (2år) da jeg hadde stekt disse “swirl-kjærlighetene”, og han fikk lov til å smake på en. Priceless! ♥
IMG_9297_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
På midten av dette bildet ser dere noen sjokoladepinner – disse laget jeg av smeltet melkesjokolade. Planen var å male med lyserosa på de, men det var detta med tiden da!! Satte de frem uansett, de er jo søte allikevel!
IMG_9393_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Lyserosa vaniljekjeks Hello-Kitty-Style. ♥
IMG_9422_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Sånn – da tror jeg at jeg har vært gjennom det meste på kakebordet! Åh, forresten – jeg hadde jo et par krukker (en på hver side) med mini chocolate chip cookies; og jeg pyntet de med litt lyserosa smelta sjokolade. Jeg hadde ikke laget slike bittesmå kjeks før, men jeg hadde lyst til å lage noe som var smått nok til å kunne puttes i glasskrukker – og dette fungerte supert! Kan gjerne legge ut mer beskrivelse og oppskrift etterhvert om noen ønsker det? De smakte iallefall himmelsk! Kremt, de forsvant vel strengt tatt riiiiimelig raskt.. hihi.
IMG_9426_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Skal prøve å legge ut trinnvise bilder her… Kakebordet lengst til venstre,
IMG_9425_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
sånn cirka midt foran,
IMG_9424_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
…og lengst til høyre!
IMG_9418_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Det blei en smule hurra-meg-rundt med bildetaking merker jeg, men men. Jeg fikk iallefall knipset litt!!
IMG_9428_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Vi koste oss MASSE med bursdagsfeiring!
IMG_9401_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Da selskapet var over pakket vi inn litt kaker og søtsaker – og fikk lov til å allerede komme på barselvisitt til søstra mi på sykehuset!!
IMG_9427_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
…den  egentlige terminen er i dag! Kjempestas!! ♥
IMG_9418_rosa_kakebord_hello_kitty_dessertbord_bursdag
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon!! Om det er noe du lurer på, så er det bare å spørre – enten i kommentarfeltet eller send meg en email! ♥ Det er alltid kos!!
Tusen tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen her hos meg, det setter jeg STOR pris på – og nettopp derfor fortsetter jeg å blogge! ♥
Jeg håper du har en NYDELIG fredag!! Stor klem fra meg!

8 Comments

 • Mina on January 15, 2013

  Hei Tone:)
  så utrolig flink du er. jeg lurer på om du tar bestilling på sånne kakebord?

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Mina,

   Hjertelig takk for det! =) ja, jeg tar bestilling på slikt – enten om du “bare” ønsker trykksaker, og bake selv, eller om du ønsker å bestille alt =)

   Ønsker deg en fin dag!

   Tone =)

 • Tonerose on March 19, 2012

  Hei Anne Lene,

  Hjertelig takk for det! Så gøy at du titter innom hver dag!! :o)

  Beklager at jeg ikke har fått svart før nå – om det er noe du vil ha svar på, og det tar tid før jeg reagerer må du gjerne spørre i det siste innlegget mitt på bloggen – der er det lettere at jeg oppdager kommentarer – lengre “bak” kan det være at noen kommentarer går meg hus forbi…! Eller gjerne sende meg email såklart! :o)

  hihi, så gøy at hun fikk lyst på Hello Kitty bursdag etter å ha sett på bloggen!! koselig! :o) Tenkte du bilder av hello kitty? Var det det du mente? Jeg fant de ved å google etter bilder på nettet – feks her: http://www.google.no/search?hl=no&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4GFRE_noNO356NO356&q=hello+kitty&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1249&bih=534&wrapid=tlif133219186279410&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=fqJnT-WsCc7R4QToupSHCQ Der er det massevis av bilder du kan klikke deg videre på, for deretter å lagre/kopiere til pc’n din.

  Var det det du mente? :o)

  Åh.. Bekalger, jeg har ikke noe erfaring med å handle ifra svenske nettbutikker. Hm. Men har du vært inne på bloggen til manuela? hun anbefaler vel både tartdecor og klaraferdiga eller noe i den duren? hmm, titt innom der – så finner du sikkert link til flere svenske nettsider! :o)

  jeg håper dette var til hjelp – spøer igjen om det er noe jeg kan være behjelpelig med! :o)

  Håper du har en herlig kveld!

  Stor klem!

 • Anne Lene on March 18, 2012

  Hei,
  du laver så mye fint! Titter innom hver dag 🙂
  Etter att dattra mi (fyller 7 år i april) så kakebordet med Hello Kitty har hun bestemt seg for å ha Hello Kitty bursdag. Fra begynnelsen hadde hun tenkt ha prinsesse/prins ball. Nu lurer jeg på om du kunne legge ut mall på Hello Kitty motiv 🙂 Tenkte låne dine idéer og så får det bli som det blir 😉 Har du noen nettbutikk i Sverige å anbefale som selger kakepynts produkter?
  Tusen takk på forhånd,
  Anne Lene

 • Tonerose on November 20, 2011

  Hei Livet i Jerstadmoen 18,

  Åh, SÅ koselig å høre!!! kjempegøy at du deler bloggen på gacebook! Tusen takk snuppa!! ♥

  hihi, ja hvordan jeg får tid til alt – sover lite? :o) Men ja, det tar myyyye tid. Forbereder det meste på forhånd, for som du skriver så går det med masse tid til feks å trekke kaka! Jeg bruker iallefall lang tid på slikt, og pyntinga går det gjerne med noen timer til, jeg er såpass glad i litt detaljer.. Men så er det gøy også da! (aller mest når kaka er bakt, fylt og ferdig trekt…!)

  Håper du får en FANTASTISK søndag!!

  Stor klem!

 • Livet i Jerstadmoen 18. on November 19, 2011

  Jeg er meget imponert over disse kakebordene dine . hvordan går du tid til alt? Jeg tror ikke jeg hadde rekt så mye annet enn å lage kaken. Tar så tid å trekke den og pynte.

  Kjempe fin blogg, deler den ofte på FB 🙂

 • Tonerose on November 19, 2011

  Hei Else,

  Hjertelig takk for det! Snille deg!

  Så vakker blogg du har forresten!! Nydelig! ♥

  Jepp, jeg har laget alt på kakebordet selv. Tusen takk for det!! :o) De søte små glassflaskene er fra matbutikken, de finnes i babyavdelingen – sammen med grøt, middagsglass etc. De er fylt med sviskesaft etc. Jeg synes de er så søte, så det ble like så gjerne slike, som å lete etter noen søte glassflasker i andre butikker! :o) Mannen min har også kjøpt litt starbucks-kaffe i glassflasker den siste tiden(jeg drikker ikke kaffe selv), fordi jeg synes flaskene er så søte! Så de kan også anbefales!! hihi. Men de er en del større de da, men utrolig søt fasong. De finnes også på matvarebutikken! :o)

  Ønsker deg en herlig helg!!

  Stor klem!

 • Else on November 18, 2011

  Jeg er meget meget inponeret så gennemført og en hver piges drøm at få et sådan bord har vist mine 2 børnebørn dette og de er stor stor fan af Hallo kitty.Jeg er nødtil at spøger de små fine flaser hvor er de købt samt har du selv lavet alle de fine spislige sager.Knus Else

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...