{ rosa kjøkkenhage // grønnsakshage in the making }

KL5A2464

Jepp, jammen blir det roooosa kjøkkenhage!

Wooop woooop!

KL5A2457

Jeg gleder meg til det etterhvert spirer og gror der ute, og det gjør småtassene også. De er like engasjerte som meg i planleggingen, og er ivrig med på forberedelser. Riktignok er ikke tålmodigheten alltid like tilstedeværende – men engasjementet og positiviteten er det overhodet ikke noe å utsette på. Herlig!

KL5A2430

I vinduskarmen spirer det, her er det gutta som har sådd tomater, agurk og solsikkefrø. Spennende å se om de rekker å bli noe ut av – vi har ikke drivhus, men forhåpentlig får vi plantet de varmt og lunt. (Små minidrivhus/potter kjøpt på Europris)

KL5A2435

Ja, og mais prøver vi oss også på! VELDIG usikker på om det rekker å bli noe ut av de – men vi gjør nå et forsøk. Gutta har utrolig lyst til å ha mais i sine kjøkkenhager – så mamma´n lovte at vi kunne prøve. Jeg fant ut at det var LITT mer realistisk enn bananplanter/palmer som gutta aller helst ville ha, haha!

KL5A2442

Joda, planene er himla mange – haha! I år skal jeg endelig prøve meg på asparges – såvidt jeg har forstått det er dette en staude (flerårig plante) som bruker et par år før det begynner å komme asparges på den, men når de da altså begynner å dukke opp så har man planta i årene som kommer. Spennende!

KL5A2447

Idemyldring / planlegging av hva som skal plantes/så hvor…


rosa kjøkkenhage
Jepp, alt males rooooosa!! Jeg regner vel uansett med at det er jeg som kommer til å ordne med grønnsakshagen, dermed tok jeg mannen på ordet da han sa at jeg kunne velge helt fritt. Her satser jeg på å bli glad av å tusle ut og pusle på!

Småtassene har begynt å male sine pallekarmer, de maler sine hvite  – og etterpå er det lov å tegne på karmene akkurat hva de vil. Tror det kan bli koselig!


KL5A2476

Jeg har kjøpt helt enkle/rimelige pallekarmer på Rusta, i litt ulike størrelser. Fant ut at dette var veldig mye enklere/raskere enn å snekre de selv. Flere bilder kommer etterhvert som det begynner å bli klart – her har de fleste karmene fått ett strøk maling. Daniel har også begynt å male sin karm – bittebittebittelitt maling, haha! Han fikk god hjelp av storebror til å male, helt herlig!

KL5A2470

Gleder meg til etterhvert å plante litt blomster osv, men i første runde blir det fokus på kjøkkenhage og litt bærbusker osv. Har kjøpt inn noen løk da – som feks ruteliljene over. Synes de er så vakre!

Gleder meg til fortsettelsen av kjøkkenhagen – flere bilder kommer etterhvert ♥

Ønsker deg en fortsatt HERLIG dag!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...