{ Rosa kjøkkenhage // Oppdatering }

KL5A2572 copy

Da var det definitivt på sin plass med en liten oppdatering ifra kjøkkenhagen! Det går fremover der ute, og fler og fler pallekarmer/bed kommer på plass. Og jammen er det allerede godt igang med spiring der ute, herlig!

Som jeg tidligere har skrevet har jeg kjøpt inn noen pallekarmer, i tillegg til å bruke mine gamle. (de nye kjøpte jeg på Rusta) Alle karmene har jeg malt med husmaling, valget falt på lyyyys rosa. Kanskje ikke så overraskende, haha!

KL5A2571 copy

Det tar tid å grave der ute, dermed går det sakte men sikkert fremover. Jeg og småtassene har mange planer, så ser vi hva vi rekker denne sesongen. Det er allerede rukket å gått en del dager siden jeg knipset bildene, dermed har kjøkkenhagen kommet utrolig mye lengre enn du ser her allerede…! =) Gøy! For øyeblikket koser vi oss med masse spinat, plukksalat, ruccola, ulike urter og reddiker! Prøver å få knipset noen nye bilder straks..! =)

Foreløpig har jeg sådd ulike typer salat, reddik, sukkererter, spinat osv – og jeg har fylt en pallekarm med små jordbærplanter. Gleder oss til vi etterhvert kan gå ut i kjøkkenhagen og plukke med oss!

KL5A2568 copy
Tidligere i vår kjøpte jeg et par tomatplanter, samtidig som vi sådde noen i vinduskarmen (vi var sent ute med såingen…!) – og på den ene tomatplanta er det jammen allerede begynt å dukke opp starten på et par tomater….!


KL5A2559 copy

Reddikene blir vel det første klare der ute, jeg gleder meg til gutta kan oppdage at det har kommet noe vi kan spise der ute.

Lykke!

KL5A2558 copy

Har du lyst til å se hvordan jeg laget merkepinnene finner du et innlegg om disse HER. Jeg laget mine lyserosa, men du kan selvsagt lage de i alle regnbuens farger – det er jo ikke alle som er like glade i rosa som jeg!

KL5A2556 copy

En egen pallekarm til jordbærplanter – gleder oss til de sprer seg, og vi etterhvert forhåpentlig kan høste inn litt jordbær!

KL5A2552 copy

Deler flere bilder ifra kjøkkenhagen etterhvert, men tenkte det var på sin plass med en liten oppdatering så langt for de som har etterspurt dette ♥

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...