Rosa Rosegyvel og pion – gange to!!

Er en stund siden sist nå, men her er jeg igjen! Veldig ofte pc’n min ikke vil koble seg opp mot blogg-siden, fatter ikke hvorfor.. Jaja, nå er jeg på! Håper jeg får lagt ut noen innlegg nå. Det har skjedd litt siden sist – da jeg kom hjem fra jobb her en dag blei jeg møtt av en DIGER rosgyvel i en søplesekk på trappa, samt pionrot!! DET er noe å bli glad av det! ;o) Svigermor hadde vært innom mens vi var på jobb!! Herlig! Dessuten har jeg også fått en avlegger til av en pion fra venninnen til mormoren min, så nå gleder jeg meg om mulig enda mer til sommeren! …og for å toppe det hele kom svigerforeldrene mine innom med en enda større rosa rosegyvel!! Den var det umulig å få ned i en søplesekk, så den kom direkte i trillebåra! Moro!! Håper jeg får de til å overleve! UTROLIG koselig – tenk så morsomt om jeg får de til, og da kan tusler meg en runde i hagen, kose meg og tenke på de som har gitt oss disse vakre blomstene – herlig! Blomster sprer virkelig glede! ;o)

No Comments

Leave a Reply