SÅ søt! ♥

ettårsfotografering svarthvitt

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Er ikke denne dukka bare SÅ søt??

Jeg var nylig så heldig å bli invitert hjem til skjønne Cathrine, til ettårsfotografering av søte datteren hennes. Dette var et av bildene jeg knipset av lille prinsessa, er hun ikke bare helt herlig? ♥ Jeg synes det er kjempegøy å få lov til å fotografere slike søte små – det MÅ jo bli kos! hihi. Nok en gang – hjertelig tusen takk for en herlig dag Cathrine! ♥

Kjempekos at DU tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir HIMMELSK!

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Cathrine on October 3, 2012

  Ååå, tusen takk for bildene og at du kom til oss 🙂
  så herlig!! Og så flink du er… Vi trenger nok noe bilder til seinere, og kake – så da veit jeg hvor jeg får tak i deg!
  Håper det går fint med deg – og ikke stresser livet av deg med all jobbinga! 😉
  Klem

  • Tonerose on October 4, 2012

   Hei Cathrine,

   Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å komme – det var noen supre timer!! =)

   Tusen takk for det snille deg! =) Åh, så gøy å høre! ♥ Det ville være superkoselig – jeg gleder meg allerede!

   Hihi, takk søta – akkurat nå er det bittelitt mye – men jeg synes selvfølgelig det er superkos! Roer seg nok straks, slik at jeg får klart alt jg har lovt! Men er kjempegøy da! =)

   Håper du har en strålende dag, og at lille prinsessa storkoser seg med den nye bhg-tilværelsen. =) Lukas gråter ikke lengre nå når jeg leverer han i bhg, og det er SÅ godt! (Daniel gråter gjerne fortsatt, litt protest på at jeg går – han roer seg raskt)

   Stor klem!

 • Malene on September 23, 2012

  Du tar så nydelige bilder bestandig! Her i huset har vi også prøvd oss på 1 års fotografering i dag, det er altså ikke lett altså med et beveglig objekt som ikke vil sitte i ro, hehe. Og ta bilder av to nesten jevngamle sammen enda, oi, oi, oi, hehe…det er ikke bare bare altså! Men vi fikk vel noen bilder til slutt, etter 500 forsøk eller noe, ikke akkurat i samme stil som deg da, det har vi ikke utstyr til :p

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Malene,

   Hjertelig tusen takk for det! =)

   hihi, nei det skal være sikkert og visst – det kan være litt av en prøvelse! Desverre.. =) men mye moro også da!! Nei, det kan jeg skrive under på – iallefall når det er ens egne!! Synes det ofte er betydelig enklere å ta bilder av andres unger, enn mine egne! hihi. Så bra at det ble noe bra til slutt – det er jeg OVERBVIST om at det ble!! =) Kjempegøy! Akkurat til barnefotografering, type ettårsfotografering er det ikke direkte enkelt å få de til å sitte stille, derfor bruker jeg gjerne “bare” kameraet, evt med en liten reflektor ved siden av. Ikke like enkelt sette opp stativ med blitser, paraplyer, bakgrunn etc etc – de løper jo gjerne rundt isteden! hihi. (prøver meg gjerne på det alså, men feks dette bildet over er tatt ved å ha en gardin (øh, denna hukommelsen da – eller var det et teppe?) bak – og prinsessa satt på gulvet. På ene siden av henne var det vindudør, på andre siden holdt jeg en reflektor. Så ikke mye dyrt utstyr der! =)

   Stor klem!

Leave a Reply