{ Sååååå stolt! }

Oppdatering:

Lyseblå luftballongkolleksjon linker: Dessertbordpakke // vimpelrekke // bordkort // invitasjoner, takkekort & meny

KL5A0273

I dag er jeg UTROLIG glad!!

Jeg har ventet lenge på dette – og det er virkelig litt sånn klype-seg-i-armen-følelse; utrolig spennende!! Jeg er VELDIG takknemlig for alle som spør om jeg kan designe trykksaker til dessertbord, jeg synes jo dette er utrolig gøy, men det tar mye tid å designe kolleksjoner for deretter å legge inn bilder, navn, dato osv osv. Jeg er jo som kjent LITT glad i å designe dessertbord, og synes det er supergøy å finne på noe nytt hver gang ♥ MEN, som mange kanskje har fått med seg har jeg nå inngått et designsamarbeid med selveste Japan Photo – dermed designer jeg kolleksjoner og de legger det ut i systemet sitt slik at DU kan bestille selv med DINE bilder/navn/dato osv osv!

Jippi jippi jippi!!

KL5A0195

I dag ligger altså de første par kolleksjoner ute i nettbutikk – FOR en følelse!! En dus gammelrosa rosekolleksjon og lys blå luftballongkolleksjon. Det kommer til å komme MYE mer, alt er helt ferskt nå – men du og du SÅ utrolig gøy og ikke minst spennende!!


KL5A0292

Du finner det aller første liggende hos Japan Photo HER – klikk deg videre for å se kolleksjonene (husk å logge deg inn først) Ønsker du bordkort i samme design finner du dette HER, det vil straks komme invitasjoner, takkekort og menykort 0gså ♥ Den søte luftballong-kolleksjonen vil komme i lys rosa og mint også – supernusselig!!

KL5A0181

Øverst på siden, under fanen Japan Photo Designsamarbeid vil du etterhvert finne alt om samarbeidet / kolleksjonene, samt på sidene til Japan Photo selvsagt ♥ En ære å samarbeide med selveste Japan Photo! Og ekstra stas at alle jeg jobber med er så utrolig hyggelige – takknemlig!

Det kommer kolleksjoner som passer til konfirmasjon, bryllup, barnedåp, bursdag, jubileum, babyshower, utdrikningslag og hva du enn måtte å ha lyst til! Har du ønsker om kolleksjon er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail på ToneroseDesign@gmail.com.

SOM jeg gleder meg til fortsettelsen på dette her – stas om du har lyst til å være med og spre det glade budskap!

#takknemlig ♥ #JP_Festbord

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...