{ såååååå glade! }

KL5A4893-kopier-copy

Såååååååååå glade!

I dag er vi hoppende glade hele gjengen – spennende!! Dagen starten på nesten helt vanlig måte – tidlig oppe, barneklær, matpakker, drikkeflasker, ha-med-leike (det er STORT med ha-med-dag i barnehagen, krise å glemme leike/ting denne dagen!) alle mann avgårde og levering i barnehage, og deretter pendling til skole med skolegutten.

Meeeeeeeen. Gutta startet dagen som vanlig – men jeg og mannen pakket flyttelass og dro for å OVERTA vårt nye hus!! En helt utrolig merkelig følelse!! Vi har kjøpt hus tidligere – men da vi overtok huset vårt hadde vi akkurat giftet oss (dagen før!), ALT var nytt – og flyttelasset var ikke akkurat like stort. Vi hadde lite forventninger til området, men skal SI vi har stortrivdes på Åssiden/Drammen!! Området er nydelig, etter at barna kom til har det vært perfekt med Elveparken rett utenfør, vakre stier langs vannet, mange leikeplasser osv. Og for ikke å snakke om sol HELE tiden! Fantastisk deilig ♥ Meeeeeen, vi må jo bare tro det blir minst like bra i Modum! Det skal iallefall bli fantastisk herlig å komme så nære familie, samt få større plass.

I dag har vært en smule surrealistisk dag, kjempespennende! Gleder oss stort til å “bo oss inn” i det nye vakre huset vårt ♥ Vi har mange planer for litt oppussing etterhvert, gutta har VELDIG mange ønsker til rommene sine osv – gleder oss masse til å gå igang etterhvert!

#takknemlig

✭ Bilder kommer, det blir nok mye DIY ✭

Det blir vemodig å selge hjemmet vårt i Drammen som vi har blitt så glade i, men det hører jo med..!

Ønsker deg en fortsatt HERLIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...