{ “Seeeee, HJERTEblomst mamma!” }

KL5A9546 copy

Jeg er som du kanskje vet egentlig litt hagegal, jeg elsker å pusle på i hagen når jeg har tid! (som ikke er mye av nå, det bærer desverre hagen preg av, hjelpes! jaja) ♥ Dermed er jeg veldig positiv til alt som dukker opp i hagen, og dette har såklart småtassene plukket opp. Om jeg oppdager tulipaner som har sprunget ut feks, eller annet forteller jeg dette til gutta med en gang – og de kommer løpende til for å dele gleden min. Her om dagen kom storebror ivrig løpende bort til meg og begeistret fortalte at vi har HJERTEblomster i hagen! ♥ Lillebror kunne stolt fortelle at hele planeten har vi fått av Famma ♥ Ja, jeg vet – man blir visst litt smårar av å ha barn, det skal ikke så mye til for å bli rørt. Elsker positiviteten deres!! ♥

Uansett, Løytnantshjerte er en herlig vårblomst som lenge har vært favoritt hos meg – denne er jeg så heldig å ha fått av min fantastiske svigermor for noen år tilbake. Da delte hun planten sin og jeg fikk halvparten – og den har allerede vokst seg STOR. Veldig enkel plante som anbefales ♥ Kjempesøte hjerter!

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply