{Shoppingtips Kakebord} Tips til 17. Mai

shoppingtips kakebord
Velkommen til ToneroseDesign! HJERTELIG tusen takk for alle de nydelige kommentarene jeg fikk av dere i går, da jeg delte bilder av helgas konfirmasjonskake! Dere er SÅ snille!! ♥
 Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg har kjøpt ulike fat, glasskrukker etc som jeg bruker til kakebord. Ofte handler jeg feks på Søstrene Grene, og der har de gjerne bare varene en liten stund – og de får ikke inn igjen samme varen senere… Dermed ble jeg spurt av en leser om jeg ikke ville være så snill å blogge/tipse dere når jeg kjøper inn noe nytt – og det er det jo klart jeg kan! Så, i dag kommer et bittelite knippe med nyanskaffelser til fremtidige kakebord! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder..

IMG_9356 lite stettefat
Dette supersøte stettefatet er bittelite, størrelsen på tallerkenen er kanskje ca like stor som hånden min? Jeg syntes de var så søte, at jeg kjøpte like godt to! hihi. Tror de kan bli nydelige på kakebordet, med alt ifra cake balls, til minicupcakes – til frukt! Disse kjøpte jeg på, nettopp – Søstrene Grene! ♥ Husker ikke helt prisen, men kanskje det var feks 36,- pr stk? Fantes i klare slik som mine, og i turkis.
IMG_9369 smale glassvaser
Phui, gikk vist en smule raskt da jeg knipset bilder ser jeg – lovlig lyst dette. Jaja. Uansett – da jeg var på senteret med gutta oppdaget vi disse spenstige rosevasene på supersalg på MesterGrønn. 70% rabatt – mener de kom på ca 30,- pr stk. Jeg kjøpte også her to stykker! De er HØYE, jeg tenkte de kunne bli stilige å fylle med godteri i matchende farge som resten av kakebordet. ♥  Et dekorativt element, enten de er fylt med knall blå m&;m’s – eller hvite elegante mintsjokolader… Jeg synes det er herlig med litt høyde på kakebordet, og deremed kan noe slikt bli et vakkert blikkfang.
IMG_9354 17 mai glass
Disse KNALLstilige pappkoppene kom jeg over på Binders.Stapels.  Er de ikke HERLIGE?? Et nydelig alternativ til det tradisjonelle 17.mai stashet – jeg syntes iallefall de var helt herlige. Selvfølgelig har jeg ikke planer om å bruke de som vanlige drikkekopper.. hihi! Jeg tenker å fjerne hankene, og bruke de som beholdere. Hva med å bruke disse på et 17.mai kakebord, fylt med herlige go’saker? Eller fylle de med litt oasis i bunnen, og deretter sukker over – og så presse nedi feks melonpinner? Knalltøft med vannmelon, presset ut med feks en stjerneformet pepperkakeutstikker. STILIG, og friskt og godt! Alt passer jo i disse koppene, cake pops, marshmallow pops, chips etc etc… Hihi, noen som har fått med seg at jeg syntes de var stilige? ♥ Prisen var det heller ikke noe å utsette på – sjekket akkurat kvitteringen, 49,- for en pakke med 50 kopper.
IMG_9350 17 mail tallerkner fat
De hadde også tilsvarende tallerkner på Binders, stilig med firkanta. Disse kan bli supersøte fat på et kakebord, også så rimelig! Kan riktignok bare brukes en gang, men hvor mange ganger dekker man et rødt, hvitt og blått kakebord?  Til 15,- for 20stk er det iallefall en knallpris på fat! ♥  Usikker på hva vi skal 17.mai – men jeg kjøpte både ei pakke tallerkner og ei pakke kopper uansett. hihi! De må jo ikke bare brukes til 17mai! ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag, jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

8 Comments

 • Tonerose on May 10, 2012

  Hei Marte,

  Anytime! :o)

  Stor klem!

 • Marte on May 10, 2012

  Takk for at du deler 🙂

 • Tonerose on May 9, 2012

  Hei Solveig Marie,

  Så bra at du synes det! ♥ Jepp, de er supersøte! Krysser fingrene for at de har igjen flere på søstrene grene hos deg!

  Håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 9, 2012

  Hei Lene,

  Anytime! ♥ Tusen takk for det, jeg håper du også har hatt en NYDELIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 9, 2012

  Hei Cecilie,

  Anytime! ♥ Koselig at du likte innlegget!!

  Hihi, såklart! De er supersøte -jeg MÅTTE jo bare kjøpe et par.

  Håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Solveig Marie on May 9, 2012

  Flotte tips:)Ser jeg må komme meg en tur på Søstrene Grene veldig snart, for de stettefatene var nydelige:)

 • Lene on May 9, 2012

  Tusen takk for at du delte, supre tips 🙂 Ha en nydelig dag 🙂

  Stor klem

 • Cecilie G on May 9, 2012

  Takk for supert innlegg : )
  Jeg har faktisk de fatene selv, kjøpt på grene selvfølgelig.
  og en tur på Staples : )

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...