{ siden sist // instagrambilder }

bilde-63

Jeg håper du har en strålende dag! BEKLAGER at jeg ikke har vært innom her på flere dager, her har det gått LITT i ett… Tror jeg må lære meg å sove litt igjen, kroppen klarer visst ikke at det går så i ett lengre! ♥ Siden sist har jeg vært med på mye – jeg har blandt annet besøkt VERDENS BESTE TVILLINGSØSTER!

bilde-62

Skulle så gjerne ønske at Elisabeth bodde HER, men. Var et par fantastiske dager, med masse kos (og  jobb såklart!) Gleder meg allerede utrolig til neste gang! ♥ (Elisabeth bor i Spania, om du lurte) Tusen takk Elisabeth! ♥

image

Der ble det shopping og forberedelser til litt stash til litt dessertbord til vakre @ramboline – hun har hatt åpning av sitt FANTASTISKE showroom denne uka! TMdesign – for noen RÅE møbler!!! ♥bilde-64

Kunne veldig gjerne flyttet rett inn i showrommet, hihi! Love it! ♥

Minioppdatering herfra – ønsker deg en magisk dag i solskinnet!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply